449. Liderii „pucioşi” profeţesc că alegerile prezidenţiale vor aduce înfrângerea candidatului „socialiştilor roşii”, îngâmfatul Victor Viorel Ponta



 
Ca şi în alte rânduri, liderii “pucioşi” insistă din nou asupra unei pretinse segregaţii pe criterii etnice, pe care “Dumnezeul” Pucioasei ar practica-o în numele  Tatălui  ceresc. După afirmaţia lor, Mama lui Hristos declară public faptul că ea şi Fiul ei au fost “făcuţi români” de către Tatăl ceresc, care “le-a dat să grăiască” exclusiv în limba română. În această nouă calitate, de cetăţeni români, Fiul Tatălui şi Maica Lui proclamă o pace mondială care se va scurge din România şi dinspre români către toate celelalte popoare ale pământului:

          « Pe vatra neamului român Mi-a pregătit şi Mi-a gătit Tatăl venirea Mea cea de azi cuvânt pe pământ. Ne-a făcut Tatăl români, o, mama Mea, şi Ne-a dat să grăim româneşte. Limba neamului român o avem în grăire, şi aceasta arată că Tatăl Savaot a ales de la început această ţară şi acest neam peste care să Se slăvească cu venirea la oameni a Fiului Său Iisus Hristos, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Cuvântul. [...] Pace ţie, neam român în mijlocul popoarelor de pe pământ! O, pace ţie, ca să ia de la tine popoarele! » [1](citat din mesajul Mihaelei din 21 septembrie 2014)

          Cum ne învaţă însă Biblia? Apostolul Pavel arată că Hristos nu este Dumnezeul unei elite alese pe criterii etnice, ci este al tuturor, iar toţi cei ce cheamă numele Lui sunt răsplătiţi în mod egal cu bogăţiile Lui şi se numesc creştini:

Căci nu este deosebire între iudeu şi elin, pentru că Acelaşi este Domnul tuturor, Care îmbogăţeşte pe toţi cei ce-L cheamă pe El.”[2]

O nouă segregare pe criterii naziste, care proclamă o rasă sau o naţiune superioară tuturor celorlalte, este nu numai periculoasă, dar contravine flagrant mesajului apostolic, cel care arată că toţi iubitorii autentici ai lui Hristos sunt una în fiinţa lor duhovnicească, în numele unei “etnii” cu totul noi, “etnia creştină”:

Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească şi parte femeiască, pentru că voi toţi una sunteţi în Hristos Iisus.”[3]
Unde nu mai este elin şi iudeu, tăiere împrejur şi netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate şi întru toţi Hristos.”[4]

  Odată stabilită această cetăţenie, “Dumnezeul” inventat al Pucioasei (vorbind când în numele lui Hristos, când al Maicii Sale)  declară că Se simte profund preocupat şi adânc responsabil cu bunul mers al evenimentelor politice din România.  Aflată în faţa alegerii unui nou preşedinte, România ar fi într-un presupus pericol de a cădea din nou sub influenţa socialiştilor roşii, cei care le pregătesc românilor o grea apăsare. Spre norocul lor însă, românii nu au de ce a se teme, chiar dacă vor face greşeala să-i aleagă pe cei care  vor urma să le  fie opresori. Asta pentru că “Dumnezeul” Pucioasei veghează (tot din dreptul şi în numele lui Hristos şi al Maicii Sale) ca să se răstoarne rezultatul urnelor în favoarea altui candidat, mai puţin periculos pentru români:
   
          « O, tu trebuie să ieşi de sub această apăsare, ţara Mea română, şi-ţi trebuie veghe din cer în mijlocul tău, şi iată-Mă cuvânt în tine. Pază cerească înăuntrul tău şi de jur-împrejur aşează cerul acum pentru tine. Mama Mea Fecioara merge de jur-împrejur pe hotarele tale şi pecetluieşte cu semnul ei peste tot. Ea vede şi ştie lucrarea Mea cea multă pe vatra ta, căci cei de sus văd totul, văd mereu, şi are mama Mea Fecioara lucrarea pazei ei peste această ţară, ţara venirii Fiului ei cuvânt pe pământ acum, la sfârşit de timp. » [5](citat din mesajul Mihaelei din 21 septembrie 2014)

          Răsturnarea rezultatelor care vor ieşi la urne pare a fi nu numai posibilă, dar chiar şi morală, pe motiv că acela care candidează în numele socialiştilor roşii (se presupune că acesta va fi Victor Ponta până la capăt, dacă nu vor apărea dezvăluiri surpriză care l-ar face să se retragă) este trufaş, mincinos şi hoţ:

« O, avem acum de răsturnat voia omului cel trufaş şi a toate slugile lui, mamă. Lucrare amănunţită trebuie să lucrăm, căci omul cel potrivnic cerului pe pământ, dă să lucreze acum chiar şi prin biserică păcăleala pe care o are el în sânge pentru propăşirea lui pe scaun înalt, şi duhul minciunii este lucrarea lui  [...]că iată, ţi-a furat omul roşu semnul poporului tău, cămăşuţa românească, şi aşa ştie să te păcălească hoţul cel roşu, dar el este hoţul, nu este fratele tău, o, nu. » [6](citat din mesajul Mihaelei din 21 septembrie 2014)

Se pare însă că, indiferent cum vor vota românii şi în ciuda preferinţelor lor, cel care va ieşi preşedinte în noiembrie în locul lui Traian Băsescu va fi ales exclusiv de... “Domnul” Pucioasei. Miza e considerată atât de importantă încât “nu e de joacă”; aşadar, alegerea viitorului preşedinte nu poate fi lăsată pe seama mulţimilor îndobitocite de propaganda partidelor:

« Dăm de veste şi de poruncă îngerilor în cete-cete cu lucrarea lor să vegheze peste tot pentru împlinirea voii Domnului pe vatra neamului român, că vine ziua tragerii la sorţi pentru scaunul de sus al cârmuirii pe mai departe a acestui neam. O, nu e de joacă pentru această alegere şi trebuie să aleagă Domnul, trebuie căutat în inimi, căci trebuie o inimă cu iubire în ea şi cu dreptate şi cu milă şi cu veghe în ea pentru soarta acestui neam, iar cine caută numai mărirea lui între cei ce s-au ridicat pentru acest sorţ, aceia să se depărteze şi să fie îndepărtaţi de îngerii Mei, căci Eu, Domnul, hotărăsc aceasta ce spun. » [7](citat din mesajul Mihaelei din 21 septembrie 2014)

Spre justificare se aminteşte despre un recent eveniment cu accente festiviste, moştenite de la înaintaşii comunişti ai PSD-ului: lansarea cu surle şi trâmbiţe a candidaturii lui Victor Ponta în arena fostului stadion “23 August” din Bucureşti. Aici au fost aduşi împotriva voinţei lor mulţimi de oameni ca să pozeze în simpatizanţi (deşi dezinteresul lor s-a văzut prin părăsirea stadionului chiar în timpul discursurilor triumfale ale organizatorilor, neocomuniştii roşii deghizaţi în social-democraţi):

« O, iată, Doamne, ce fac aceştia: adună oameni de peste tot, îi iau de la spate prin cei slugarnici şi se arată cu ei de partea lor, dar nu sunt de partea lor cei traşi cu forţa să vină să se arate cu ei. O, cel împins pe scaunul de sus este stăpânit de cei slugarnici la vedere, de cei ce vor cu orice preţ puterea toată peste neamul român, dar această fărădelege a lor pune degetul pe ei şi sunt daţi de gol aceştia de înseşi fărădelegile lor, o, Doamne, şi sunt ei vrăjmaşii neamului român. » [8](citat din mesajul Mihaelei din 21 septembrie 2014)

Pericolul roşu este prezentat ca iminent şi vrednic de toată preocuparea. Socialiştii roşii ai lui Ponta reprezintă o reală ameninţare pentru poporul român, căci ei sunt vrăjmaşi ascunşi, puşi pe prădăciuni şi alte manevre ascunse şi blestemate:

« Duhul Sfânt te va umbri şi puterea Celui Preaînalt te va călăuzi ca să faci tu voia Lui acum, spre salvarea ta cea de azi şi cea de mâine, căci împărăţia lui roşu dă să te cuprindă şi-şi flutură steagurile roşii deasupra capului tău, dar tu nu uita din ce strâmtorare te-a scos Domnul, o, nu uita, ca nu cumva să te laşi înşelată, ţară a Fiului meu Iisus Hristos, ţară a Domnului acum, la sfârşit de timp. Iată, roşul este vrăjmaş, după cum ţi-a spus ţie Domnul şi ţi-a spus să nu iubeşti, să nu porţi culoarea cea roşie, că la roşu trage blestemul, trage vrăjmaşul tău. » [9](citat din mesajul Mihaelei din 21 septembrie 2014)

Dar românii nu trebuie să intre în panică. Încă odată ei sunt asiguraţi în mod solemn că pericolul va fi depăşit prin purtarea de grijă a „Dumnezeului” Pucioasei şi a slugilor Lui înaripate. Biruinţa va fi negreşit de partea candidatului opoziţiei, chiar dezbinată - aşa cum este ea acum:

« E ziua mea de serbare această zi de praznic sfânt. Heruvimi şi serafimi împânzesc peste tot văzduhul tău şi te veghează, ţară română. Iar Ţie, Fiule Iisus Hristos, Fiul meu iubit, Îţi doresc biruinţă pentru acest neam şi împărăţie a Ta să faci din el, voia Ta să faci cu el, şi tot aşa şi el, o, Doamne. » [10](citat din mesajul Mihaelei din 21 septembrie 2014)

Ceea ce ar putea surprinde la cei care cunosc istoria pucioşismului este faptul că iată, încă odată, în mesajele pucioşeşti nu se suflă nici un cuvinţel despre regele Mihai, despre monarhie şi despre casa regală. Fiecare schimbare de cârmuire la conducerea supremă a României ar fi o ocazie minunată ca nenumăratele promisiuni făcute de „pucioşi” cu ani în urmă pentru restaurarea monarhiei să prindă viaţă. Dacă „Dumnezeul” Pucioasei este într-adevăr atât de puternic încât să influenţeze (sau chiar să răstoarne) rezultatul unui scrutin electoral, n-ar fi o ocazie potrivită să-Şi îndeplinească „proorociile” de a-l aduce la tron pe regele Mihai, sau măcar pe fiica lui, Margareta?
Ar fi o dovadă nu atât de putere, cât de consecvenţă şi seriozitate.



…………………
Anca Ionescu-Târgovişte
24 septembrie 2014
…………………








[1] http://www.noulierusalim.ro
[2] Rom.10:12
[3] Gal. 3:28
[4] Col. 3:11
[5] http://www.noulierusalim.ro
[6] Ibid.
[7] Ibid.
[8] Ibid.
[9] Ibid.
[10] Ibid.

Comentarii

Postări populare