303. Noi “proorocii” mincinoase pucioşeşti

 
Cuprinşi de neastâmpăr şi nemulţumiţi probabil de audienţa de pe situl lor oficial, pucioşii şi-au făcut şi un Forum, cu acelaşi nume:  “Cetatea Sfântă Noul Ierusalim – CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ÎN ROMÂNIA” (http://noulierusalim.forumer.ro/). Înfiinţat în 4 decembrie 2009, acest Forum îşi propunea proiecte ambiţioase, dar a avut o audienţă dezastruoasă. Astăzi (28 ianuarie 2011), după circa un an şi două luni de “funcţionare” a forumului, bilanţul activităţii lui se prezintă catastrofal:
- 5 postări,
- 8 membri înregistraţi
- 0 comentarii
- recordul de utilizatori conectaţi a fost de 4, în duminica din  6 decembrie 2009, la orele11:16 pm.

Dintre cele 5 postări:
-        una (semnată “admin”) are un  caracter general, adică prezintă regulile de bază ale funcţionării Forumului;
-        una (semnată tot “admin”) face o recomandare călduroasă de a vizita (cităm) “ siteul oficial al Manastirii Noul Ierusalim  (referindu-se la acea “mănăstire” fantomă, care de fapt nici nu există!);
-        una (semnată tot “admin”) se intitulează “Noul Ierusalim” şi după o scurtă alegaţie siropoasă îl invită pe cititor să acceseze  link-ul la situl oficial al pucioşilor;
-        una este semnată “micostel”, este datată 31 mai 2010, orele 10:55, şi reproduce identic comentariul de la postarea #90. Liderii pucioşi vor să-i subtilizeze “Dumnezeului de la Pucioasa” dreptul de Autor asupra “Cuvântului de la Noul Ierusalim” care a fost semnat “albu36” (albu36@yahoo.co.uk cu IP: 86.123.125.123) şi postat acolo tot pe 31 mai 2010 la orele 11:15.
-   una este semnată “mihai35” şi este datată 27 iunie 2010, zi în care admiratorul pucios care poartă numele Mihai făcea următoarele profeţii inepte, dar înspăimântătoare:

1. Va avea loc un război religios care va dura 3 zile:
„...dupa incheierea razboiului religios care va incepe si care se vaincheia in cele 3 zile justitiare de intuneric vulcanic care va aduce prima sortare a pamantenilor, a doua sortare (unul fi luat, altul lasat)va incepe nevazut odata cu ziua prezentarii Lui de catre EA si se va incheia odata cu sfarsitul complet al judecatii si a acestei a doua perioade de restriste...”

2. Hristos va veni la Bucureşti cu avionul din altă ţară (dar nu ni se spune care ţară, probabil ca să se mărească suspansul):
„...Centrul spiritual unic va fi apoi la Bucuresti , tot aici va fi si prezentarea in direct, El urmand sa vina cu avionul tot din alta tara...”

3. Anul 1992, pe care pucioşii îl consideră anul întemeierii sectei „Cetatea Sfântă Noul Ierusalim” şi coborârea Cetăţii lor din cer, după cum prooroceşte Apocalipsa, este anul în care începe Epoca Adevărului:
„...1992 este anul in care Epoca Adevarului (cu Era Varsatorului) si-a inceput suprapunerea de tranzitie peste Era si Epoca actuala. "generatia" si "leatul" tine 7500 de ani cat tine o Epoca. In urmatoarea Epoca lectiile vietii si evolutia nu se va mai face prin bine si rau ci doar prin bine , raul fiind indepartat - acestea fiind miile de ani de vremuri fericite promise , dupa care vor veni si "cei nedesavarsiti care mor in Domnul"- nazuitorii prea pacatosi ca sa poata face parte din noua generatie calauzita si fericita...”

4. În anul 2010, mai precis în data de 2 august 2010, va avea loc miraculoasa convertire a tuturor  nusulmanilor la creştinism:
„...2 aug 2010 -semnul semilunii- lucrarea de sfintire si convertire a Duhului Sfant asupra islamului catre religia proprie...”

5. Tot în anul 2010, mai precis în data de 15 august 2010, va apărea pe cer crucea, semnul Fiului Omului proorocit de către Scriptură:
„...15 aug 2010 - crucea pe cer, ziua dovedirii vinovatiei lumii in cele 3 privinte ca si ziua chemarii si avertizarii, incercarii credintei, etc. (inceputul sfarsitului timpului - de indreptare si pocainta)...”

6. Peste doar o lună de zile, în septembrie 2010, pământul se va scutura de păcătoşi şi vor fi acele trei zile de „întuneric chimic, justiţiar” proorocite şi de alţi „prooroci”:
„...citva septembrie 2010 - scuturarea pamantului de pacatosi, cele 3 zile de intuneric chimic justitiar...”
De aici mai deducem că aceste „3 zile de intuneric chimic justitiar” sunt aceleaşi cu cele „3 zile justitiare de intuneric vulcanic”, putând astfel să localizăm în timp şi acel război religios de trei zile „proorocit” la poziţia 1: Războiul religios mondial va avea loc în septembrie 2010!!!

7. În decembrie 2010 îşi va stabili domiciliul la Bucureşti  „Mama Universurilor”:
„...Sarbatorile de iarna , stabilirea la bucuresti a Mamei Universurilor...”

8. În fine, pe 23 aprilie 2011 (în preziua Paştelui Ortodox) Iisus va fi prezentat în mod organizat în Piaţa Universităţii din Bucureşti unei mulţimi de pucioşi, îmbrăcaţi în haine albe după cum le este obiceiul:
„...preziua pastelui 2011 - prezentarea Lui in mod organizat in Piata Universitatii in fata unei multimi de barbati imbracati in haine albe dupa cum este obiceiul...”

Mihai Puciosul” îşi încheie „proorociile” lui apocaliptice  cu un Post Scriptum de toată frumuseţea:
„...ps. incepand cu ziua aparitiei crucii lumea se va confrunta cu fiarele doar indirect prin efectele trecerii lor anterioare, veacul lor acum se incheie.
Legarea completa insa a tuturor legiunilor se va incheia abia la incheierea sfarsitului Judecatii odata cu incetarea perioadei secerarii justitiare.
Mihai”

Nu putem să nu observăm că „proorociile” numerotate mai sus cu numerele  1, 4, 5, 6 şi 7 sunt atât de bine precizate în timp, încât ar fi trebuit deja să se fi desfăşurat sub ochii noştri. Or, nimic dintre aberaţiile pe care ele le prevestesc nu s-a întâmplat, aşa cum se „profeţise” pe acest Forum al Noului Ierusalim.

Singura speranţă a mai rămas în „proorocia” cu numărul 2, reluată şi reformulată în proorocia nr.8, în care îi anunţată data împlinirii ei: Sâmbăta Patimilor din anul acesta.
Mai sunt doar trei luni până atunci. Ar trebui anunţate şi televiziunile, să vină pe 23 aprilie în Piaţa Universităţii şi să relateze în direct venirea lui „Hristos” în faţa pucioşilor îmbrăcaţi în straie albe, aşa încât întreaga suflare românească să poată vedea spectacolul la telejurnalul de seară.
……………………
Anca Estera
28 ianuarie 2011
……………………

Comentarii

Postări populare