223. Alte profeţii mincinoase care elogiază Noul Ierusalim de la Pucioasa

Pe situl www.docstoc.com (dar şi pe situl http://messia.heavenforum.com/intrebari-si-raspunsuri-f3/cateva-intrebari-t279.htm#373 aparţinând lui Mihăilă-MIH, falsul Messia de la Bucureşti, unde apare o versiune uşor modificată) au fost publicate aşa-zisele “Profeţii ale preotului Ioan Alexandru” care fac o reclamă vizibilă pucioşilor şi ideologiei lor apocaliptice.

Reproducem în continuare aceste “profeţii” cu menţiunea că observaţiile din paranteze îmi aparţin (E.)


Profeţie despre misiunea spirituală a României



În data de 7 ianuarie 1992, preotul Ioan Alexandru (creştin-ortodox) a fost răpit cu duhul de către Fecioara Maria, în timp ce se ruga în casa unor credincioşi din Braşov. Iată mesajul pe care Tatăl Ceresc i l-a revelat:

Unicul Meu Fiu, IISUS HRISTOS, A VENIT DIN NOU PE PĂMÂNT (Observaţia 1: aici este plasat un link la situl http://www.noul-ierusalim.ro/rompuc.htm - Noul Ierusalim – Romania Pucioasa pentru a sugera locul exact în care Hristos a venit pe pământ a doua oară: la Pucioasa, în România), ÎN ROMÂNIA. De asemenea, sfinţii Ilie, Enoh şi apostolul Ioan Evanghelistul sunt încarnati (Observaţia 2: Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti foloseşte însă termenul “reîncarnaţi” în loc de “încarnaţi”. O primă, gravă, inadvertenţă cu mesajul biblic. Biblia spune că Ilie şi Enoh au fost răpiţi cu trupul la cer. Deci, o nouă “re-încarnare” a lor este ilogică şi deci imposibilă) în aceeaşi ţară, ce are o misiune spirituală deosebită. Ilie şi Enoh (Observaţia 3: aici este plasat un link la situl http://docs.google.com/Doc?id=dcrk8xxw_13g92qchct) vor trăi în trup doar 33 de ani şi 6 luni - pînă la sfârşitul lumii actuale - atât cât a trăit şi IISUS pe Pământ; ei vor fi martirizaţi în România, în faţa catedralei Noului Ierusalim (Observaţia 4: aici este plasat un link la situl http://www.noul-ierusalim.ro/prezentare.htm – Cetatea sfântă Noul Ierusalim. Ceva mai încolo se dă şi data precisă a sfârşitului lumii – despre care Biblia spune că nici îngerii din ceruri nu o cunosc – şi anume anul 2022 [ respectiv, anul 2012, în versiunea pe care o publică MIH-Messia de la Bucureşti pentru această “profeţie”]. Rezultă că Ilie, Enoh şi Ioan s-au “întrupat” prin anii 1989-1990 [respectiv, 1979-1980], dar curios faptul că nu i-a văzut nimeni de atunci şi până astăzi, făcând ceva folositor sau nu), construită pe locul unde a fost Pomul Vieţii şi al Cunoaşterii. Sfântul Ioan va rămîne pe Pămînt să propovăduiască adevărata credinţă: Cultul Hristofil, Evanghelia de Foc viu Dumnezeiesc. (Observaţia 5: Ceva mai încolo se “dezvăluie” că respectiva “Evanghelie de Foc” nu este altceva decât “Evanghelia de la Pucioasa”. Se mai spune că ea va fi propovăduită, cităm: “timp de 3 ani. Aceasta va fi cunoscută de toată lumea, în două ediţii: una pentru iniţiaţi şi una pentru poporul simplu; şi de tot cosmosul (alte civilizaţii) după Judecata de Apoi.” Ştim, într-adevăr, că “Evanghelia de la Pucioasa” a apărut deja tipărită în două ediţii, una în anul 1995 şi alta în anul 2006. Rămâne de lămurit inadvertenţa cu “cei trei ani de propovăduire” ai Cultului Hristofil Pucioşesc. De la prima ediţie a Evangheliei pucioase au trecut circa 15 ani, iar de la ediţia a doua, 4 ani. Pe 20 iulie 2003, deci cu circa 7 ani în urmă, a fost lansat pe Internet şi situl oficial al pucioşilor. Şi totuşi, cu toată “propovăduirea” pucioşească făcută pe toate căile posibile, erezia de la Pucioasa continuă să nu fie cunoscută “de toată lumea”, aşa cum pretinde această proorocie, iar de “celelalte civilizaţii din cosmos”, nici atâta, căci acestea întârzie să se facă găsite şi cunoscute de către oameni)
CEI TREI SFINŢI ÎMPREUNĂ CU IISUS, PRINŢUL CEL DIN VEAC, VOR PROPOVĂDUI globului întreg ADEVĂRUL CEL DUMNEZEIESC, ca lumea să cunoască astfel că toate se schimbă pe faţa Pămîntului.
Acest lucru se va petrece în mărturia tuturor apostolilor ce vor fi formaţi în 3 zile şi 3 nopti (72 de ore). Toate popoarele vor cunoaşte Adevărul şi mulţi se vor creştina prin Cultul Hristofil.
Veţi vedea pe cerul României un film dat de Dumnezeire, în care se va arata fugitiv facerea planetei şi a omului (Observaţia 6: aici este plasat un link la situl http://www.scribd.com/doc/4587568/lorber-casa-domnului-vol-I; De remarcat că mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti foloseşte termenul “Dumnezeire (Elohimi)” în loc de “Dumnezeire”.), apoi toate evenimentele biblice, însotite de o explicatie justa, pentru a elimina astfel toate ratacirile (sectelor) (Observaţia 7: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti foloseşte termenul “religiilor şi sectelor” în loc de “sectelor”) facute pînă acum. OAMENII VOR CUNOASTE PURUL ADEVAR DIRECT DIN SURSA DUMNEZEIASCA. Acest film, transmis pe bolta cereasca de deasupra Noului Ierusalim Pamîntesc, va fi redat tuturor ţărilor. Două milioane de români vor fi facuti apostoli prin primirea Harului Sfant de la cei 7 patriarhi, prin cele 7 sfinte taine. (Observaţia 8: O inadvertenţă ciudată , căci ideologia pucioşilor , care este preamărită aici la modul idealist, exclude cel puţin Taina Nunţii din cele 7 Taine ale Bisericii!) SE VOR FACE FOARTE MULTE SCHIMBARI PRIN CENZURA SPIRITULUI SFÂNT, Care e persoană fizică. (Observaţia 9: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti şterge precizarea “care e persoană fizică” de după expresia“CENZURA SPIRITULUI SFÂNT”)
Nu vor mai fi partide politice. Dupa terminarea recensamîntului va veni la putere un nou guvern. La conducerea ţării va fi ales un mic grup de oameni, pricepuţi şi binevoitori. Toti românii vor fi transformaţi prin Har şi abundenta (Observaţia 10: Abundenţa nu este neapărat ceva bun. Se cere şi cumpătare în aceeaşi măsură, sau chiar în măsură mai mare), vor fi aduşi să cunoasca o noua formă de trăire Dumnezeiască.
VA FI O SELECTIE ÎNTRE ALTRUISTI ŞI EGOISTI.
UN FLUID DIVIN VA ACOPERI PAMÎNTUL.
România se va transforma într-o gradina minunata, iar natura îi va fi prielnica.
Nu se cer mătănii şi nici credinţă oarbă, ci SINCERITATE şi OMENIE (BUNAVOINTA). Nu se cere sa traiti în sfintenie - fanatism religios - (Observaţia 11: O nouă inadvertenţă faţă de cultul pucios, care pune – cel puţin teoretic – sfinţenia pe primul plan al existenţei) în pustnicie sau în păduri.
VINE DUHUL SFÂNT SA CENZUREZE VIAŢA OAMENILOR DIN ROMÂNIA. Toti nelegiuitii vor fi trăzniti, fulgerati. Toate bisericile şi lăcaşurile vor fi cenzurate şi cele necorespunzatoare vor fi demolate (Observaţia 12: aici este plasat un link la situl http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=932 - Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfintei mare muceniţe Ecaterina , în care pucioşii propovăduiesc textual că “mănăstirile se închid curând, curând, dar [...] s-au şi închis şi se închid, [...] acestea se închid şi se vor închide de tot...”), cu tot respectul cuvenit. Vor fi zidite biserici frumoase, cu cele mai minunate materiale provenite direct din cosmos. Înainte de Judecata de Apoi, pe faţa Pamîntului va fi o expozitie de lacasuri sfinte închinate Dumnezeirii. Aproape ca vor fi mai multe sfinte biserici, decît case de locuit, fiindca toti sfintii din Cer au cerut în genunchi lui Iisus sa dea suflet şi generozitate oamenilor care sunt bogati şi au posibilitati, sa doneze romanilor toate cele necesare construirii de biserici (Observaţia 13: parcă era vorba de materiale provenite direct din cosmos, nu indirect, din donaţii provenite din buzunarele celor bogaţi!) în apropierea resedintei Dumnezeirii - catedrala Noului Ierusalim Pamîntesc (Observaţia 14: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti adaugă precizarea “din Bucureşti” de după expresia“catedrala Noului Ierusalim Pamîntesc”. O nouă inadvertenţă severă faţă de ideologia pucioşilor, care proclamă templul lor de la Pucioasa ca fiind “Noul Ierusalim Pământesc şi Buricul Lumii”!) , ce va fi demna şi minunata.
SE TERMINĂ VIAŢA PĂMÂNTEASCĂ PACATOASA ŞI ÎNCEPE CEA SFÂNTA, DIVINA, ETERNA.
TOATE POPOARELE URMEAZA SA VADA O VIATA EXEMPLARA ÎN ROMANIA, TARA CARE VA FI CONDUSA DE SFINTII VENITI DIN CER ÎN TRUPURI OBISNUITE: ILIE, ENOH ŞI IOAN EVANGHELISTUL. (Observaţia 15: O nouă inadvertenţă severă faţă de ideologia pucioşilor, care pretind că România va fi condusă de Regele Mihai!) EI VOR FACE TOATE RETUSURILE NECESARE fara despotism, dar şi FARA MILA, (Observaţia 16: Curioasă această asociere: fără despotism şi fără milă! Poate fi un despot milos? Poate fi un conducător şi altruist, şi nemilos?) deoarece sunt acum “oameni” care menţin funcţii prin care opresc bunul mers al ţării.
Pînă la mila oamenilor, îngerii vor aduce materiale din cosmos – metale nobile necunoscute – pentru construirea Noului Ierusalim Pamîntesc. (Observaţia 17: parcă era vorba să se apeleze din plin la donaţii provenite din buzunarele celor bogaţi, care “sa dea din suflet şi cu generozitate, sa doneze românilor toate cele necesare construirii de biserici! Şi dacă ei vor da toate cele necesare, ce rost mai au atunci îngerii în procurarea celor necesare?)
ÎN CEL MAI SCURT TIMP, ROMÂNIA VA FI CEA MAI BOGATĂ ŢARĂ DE PE SUPRAFAŢA PAMÎNTULUI, aducîndu-se aici sute şi mii de vagoane cu metale nobile, (Observaţia 18: aduse din celelalte ţări? România va înrobi financiar toate ţările de pe glob?) încât în Romania va fi Banca Internatională a globului pămîntesc, de unde se vor emite banii în viitor. Moneda internationala va fi impusa tuturor şi va avea 100 de grame de aur (Observaţia 19: deci buzunarele românilor bogaţi se vor rupe repede, iar la piaţă va trebui să te duci cu rucsacul în spate); se va numi "Cezarul"; fiecare moneda nationala va avea 10 grame de aur şi va fi universal valabila. (Observaţia 20: Dacă e universal valabilă, de ce mai este numită “naţională”? Asta în condiţiile în care se pretinde că va circula în paralel şi una “internaţională”, de zece ori mai grea). Toţi vor munci cu plăcere şi vor câştiga dupa merit, vor avea o viata binecuvantata de bunul Dumnezeu.
POPORUL ROMAN VA FI REEDUCAT SI, ÎN MIJLOCUL ACESTUI POPOR MINUNAT, VA FI RESEDINTA DUMNEZEIRII. VA FI RAIUL PE PAMÎNT ÎN ROMANIA. Si, din nou, pe PAMÎNTUL ROMÂNESC AL RAIULUI lui Adam şi Eva (Observaţia 21: aici este plasat un link la situl http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=141 - Cuvântul lui Dumnezeu la sărbătoarea sfântului apostol Andrei), pe locul unde a fost Pomul Cunoasterii Binelui şi raului, se va sadi un pom care va creste de 100 de ori mai repede decit cresc pomii obisnuiti (Observaţia 22: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti elimină precizarea “de 100 de ori ” care apare după expresia“un pom care va creşte”, cosmetizând astfel, în mod vizibil şi interesat, textul original), care va fi ca acela de la început. AICI SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI ŞI SE VOR BOTEZA TOATE POPOARELE ÎN LUMINĂ.
CEI TREI SFINŢI DIN CER AU VENIT ÎMPREUNĂ CU PREOTUL CEL DIN VEAC MELCHISEDEC, CARE E DUMNEZEU SPIRITUL SFÂNT, pe Care nu L-aţi cunoscut până acum, dar despre Care e scris în Sfanta Scriptura (vezi, de exemplu, la Ioan, cap. 14, Făgăduinţa Duhului Sfant). EL E FĂRĂ TATĂ, FĂRĂ MAMĂ, FĂRĂ SPIŢĂ DE NEAM OMENESC, CU TRUP (Observaţia 23: O inadvertenţă crasă cu propriile afirmaţii. Doar cu o frază mai înainte se afirmase că Melchisedec este “Dumnezeu Spritul Sfânt”, deci nu este cu trup, ci este spirit (duh)!) IDENTIC CA AL LUI IISUS HRISTOS. Deci DUMNEZEU SPIRITUL SFANT ESTE PREOTUL CEL DIN VEAC, Caruia Eu, Tatăl Ceresc, I-am format un trup din Foc Viu Dumnezeiesc, prin Cuvînt; este Cel Care, la majoratul Lui (30 de ani), mergînd în cetatea Salemului (actualul Ierusalim), a fost proclamat de popor Patriarh şi Împărat; El este Cel Care a stat o vreme pe Pamînt şi apoi S-a urcat în Ceruri.
DUMNEZEU SPIRITUL SFÂNT ESTE UNA CU DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS (Observaţia 24: se reeditează aici o cunoscută erezie pnevmatologică, îndată ce Duhul este considerat ca având şi el trup, iar aceste două Persoane se identifică inclusiv la trup ca fiind una, ca fiind un singur trup), ŞI ACUM A VENIT DIN NOU PE PAMÎNT, ca sa ajute la refacerea cultului sfânt redresat de Mine, Dumnezeu Tatal, denumit Hristofil, ce va fi compus din cele doua culte care sunt oarecum mai apropiate de Adevar: ortodox şi catolic. (Observaţia 25: Această “compunere” între cele două culte este imposibilă fără desfiinţarea unuia dintre cele două, sau a amândorura; dar se pare că acesta este şi scopul ascuns al acestei “proorocii”. Şi aici, mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti adaugă ceva de la el, punând într-o paranteză precizarea “reforma religioasă” pe care o plasează apoi între segmentele de text “ca să ajute la” şi “refacerea cultului sfânt”)
TOTI VOR CUNOASTE ADEVARUL VĂZÂND FILMUL (AKASHIC) DE DEASUPRA ROMANIEI, CARE VA DURA 3 ANI ŞI 6 LUNI, TRANSMIS ZILNIC DE LA ORA 3 LA 7 SEARA.
În România vor veni oameni din toate ţările sa vadă minunile de pe bolta cereasca.
DEASUPRA ROMANIEI VA FI FACUTA ŞI JUDECATA DE APOI.
Va fi un santier lucrativ (Observaţia 26: “şantier lucrativ” nu înseamnă “ un loc colectiv de muncă unde se va lucra din greu”, aşa cum sugerează autorul incult al acestei “profeţii” ci înseamnă “un şantier care va fi profitabil”): TOTUL SE VA SCHIMBA RADICAL ÎN ROMANIA CĂTRE O FORMĂ IDEALĂ, PARADISIACĂ.
VOR AVEA LOC SCHIMBARI FULGERATOARE, atât la nivel naţional, cât şi la nivel mondial.
SFANTUL DUH – ca persoană fizică – şi cei trei sfinti vor face în 7 ani cele 7 sfinte taine fara de greseli, căci vor primi de la Mine, Tatăl lor, darul de infailibilitate, pentru a sluji fără de păcat şi fără de greşeală. (Observaţia 27: Această frază este diferit prezentată în situl lui MIH-Mihăilă-Messia de la Bucureşti. Aici ea apare astfel:
“SFANTUL DUH şi cei trei sfinti vor face în 7 ani cele 7 sfinte taine fara de greşeli, căci vor primi de la Mine, Tatăl lor, darul de infailibilitate, pentru a sluji fără de păcat şi fără de greşeală.”
Dacă s-a admis cultul catolic în compunerea noului “Cult Hristofil”, înseamnă că s-a admis şi dogma infailibilităţii papale, care exclude orice alte infailibilităţi. Deci, ajungem la o nouă inadvertenţă majoră!)
Acest mare dar Ei îl primesc si-l vor transmite unor 7 persoane mari, importante, care vor avea de la Mine dezlegarea de a ierta toate pacatele, astfel incit NICI UN OM DIN LUME (care nu a acceptat semnul fiarei (Observaţia 28: aici este plasat un link la situl http://docs.google.com/Doc?id=dcrk8xxw_32p7qb8gw2) şi care-şi va dori sincer Mantuirea) NU VA RAMÂNE NEMÂNTUIT, NEDEZLEGAT, NESFINŢIT ŞI NEMILUIT! Iată ce milă mare vă vine prin acesti Oameni chemaţi cu o misiune Dumnezeiasca!
Conducerea se va schimba. Bolnavii se vor vindeca. În Romania va fi laboratorul Akashic; pe bolta voastra cereasca lumea va vedea lucruri minunate. Sataniştii şi sectanţii vor fi desfiguraţi, iar şefii lor trimişi în iadul veşnic (Observaţia 29: O, ce frumoasă şi generoasă figură de stil! Consemnăm însă aici că şi această frază este desfigurată în situl lui MIH-Mihăilă-Messia de la Bucureşti, foarte probabil nu fără un oarecare interes personal. Aici ea apare astfel: “Sectanţii vor fi desfiguraţi, iar şefii lor trimişi în iadul veşnic”. Dar de ce numai şefii lor? De ce această urâtă discriminare? Aici mai este plasat şi un link lămuritor, la situl http://www.scribd.com/doc/12698870/O-revelaie-Divin-despre-Iad); sataniştii vor fi luaţi prin văzduh şi arşi deasupra Noului Ierusalim, în văzul tuturor. (Observaţia 30: O, ce frumoasă privelişte vor avea privitorii şi cum se vor mai bucura!)
În Romania va fi abundenţă mare; (Observaţia 31: dar e de presupus că şi în restul ţărilor nu va fi prea rău, măcar va fi o abundenţă mică) aceasta ţară aparţine doar lui Dumnezeu; să nu o mai râvneasca alte popoare!
AMERICA VA FI DISTRUSĂ (Observaţia 32: săracii americani! Pân-aici le-a fost!) ; Anglia face spiritism cu demonii; ruşii vor avea încercări grele, dar le vor trece şi se vor creştina (Observaţia 33: Dar ce erau ruşii până acum, musulmani?); chinezii vor lua şi vor lucra Siberia. Nu vor mai fi popoare subjugate. (Observaţia 34: deşi chinezii vor lua şi vor lucra popoarele din Siberia)
OMENIREA SE VA CORECTA, DACĂ NU DE BUNAVOIE, CEL PUTIN DE NEVOIE.
Cultul Hristofil va fi prezentat 6 luni spre cunoasterea românilor; celelalte popoare vor lua sa studieze Evanghelia de Foc (Observaţia 35: aici este plasat un link la situl http://docs.google.com/Doc?id=dcrk8xxw_83b5kxcc4, care reproduce citate din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa de unde rezultă clar că Evanghelia de Foc este Evanghelia Pucioşilor, al Treilea şi Cel Mai Nou Testament. Cităm din mesajul pucioşilor:
„A fost cartea cea dintâi, pe care Eu am dictat-o lui Moise, alesul Meu; fir cu fir i-am dictat-o, toată facerea lumii şi tainele ei, [...] Şi a fost apoi cartea cea de a doua, pe care am dictat-o Eu, Domnul, apostolilor Mei, lăsând prin ea cuvântul Meu peste pământ. [...] Şi te-am ales pe tine, popor care erai scris ca să fii pentru Mine şi pentru învierea ta şi a lumii, şi am aşezat în mijlocul tău un vas curat, ca să te uiţi în el şi să te speli din el, căci în el a fost apa cea vie, a fost cuvântul Meu întru izvor ceresc. Şi iată, aşa am lucrat cartea cea de a treia, pe care v-am dictat-o vouă şi pe care n-am sfârşit-o de dictat, căci acest izvor curge din tronul Treimii cereşti şi va să inunde pământul cu viaţă şi cu împărăţie de cer şi de nestricăciune pe pământ.”) timp de 3 ani. Aceasta va fi cunoscută de toata lumea, în două ediţii (Observaţia 36: Cele două ediţii ale Cărţii Şfinte a Pucioşilor au apărut în anul 1995 şi respectiv în anul 2006): una pentru initiati şi una pentru poporul simplu; şi de tot cosmosul (alte civilizatii, lumi paralele) după Judecata de Apoi. (Observaţia 37: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti elimină precizarea “lumi paralele ” care apare după expresia“alte civilizaţii”, cosmetizând astfel, încă odată textul original)
Cât de curând, forma ideală de trăire va reveni pe Pamânt.
Perversiunile şi curvia vor fi înlaturate.
Fiecare trup omenesc este un templu al lui Dumnezeu.
Fiecare preot care slujeste sincer Sfânta Liturghie şi Sfintele Taine este un altar dumnezeiesc.
Vieţuirea pe faţa pământului va mai dura 30 de ani (până în 2022) Până atunci TOATE NEDREPTĂŢILE VOR FI CURMATE. (Observaţia 38: Interesant este că această frază apare substanţial modificată în situl lui MIH-Messia de la Bucureşti. Aici ea apare astfel:
“PINA LA FINAL (cit timp va mai dura vietuirea pe faţa Pământului, pâna în 2012) TOATE NEDREPTATILE VOR FI CURMATE.”
Explicaţia acestor inadvertenţe între una şi aceeaşi proorocie, prezentată de către susţinători diferiţi, rezidă probabil tocmai în îndrăzneala ei de a avansa o cifră care se poate repede verifica. E de presupus că varianta originală este ce care avansează cifra mai cunoscută şi mai vehiculată de 2012, dar pe măsură ca acest an se apropie fără prea mari speranţe că va fi diferit de cei care deja au trecut, tentaţia de a împinge “proorocia” cât mai departe devine irezistibilă. Altminteri, pentru anul 2012 nu mai e mult de aşteptat. După ce va trece şi anul 2012, atunci ultimii sceptici în a cota această “profeţie” ca o însăilare semidoctă de aberaţii vor fi nevoiţi să se plece în faţa ruşinoasei evidenţe că s-au complăcut în a fi amăgiţi)
Timp de 3 ani şi 6 luni - cât va dura filmul de deasupra Noului Ierusalim din Romania - (Observaţia 39: Având în vedere că vieţuirea “va dispărea în anul 2012”, înseamnă că cei 3 ani şi şase luni de vizionare a “filmului” de către toate popoarele vor fi anteriori anului 2012, deci cel mai târziu “filmul akashic” va începe să fie rulat pe cerul Pucioasei la jumătatea anului 2009, şi va sfârşi în decembrie 2012. Probabil că unii l-au şi văzut, că e deja cam un an de când trebuia să fi început spectacolul! Nu avem însă cunoştinţă de vreo recenzie, vreo critică sau vreo reacţie cât de mică, aşa încât să ne putem pronunţa asupra efectelor lui instructive şi moralizatoare) vor fi pe faţa Pamântului perturbări şi încercări nedorite, dar apoi va veni pacea. IISUS HRISTOS, ILIE, ENOH şi apostolul IOAN Evanghelistul, PRIN FLACARILE FOCULUI DE LA NOUL IERUSALIM, VA VOR VORBI 3 ZILE ŞI 3 NOPTI, ÎN MARTURIA TUTUROR OAMENILOR CARE VOR FI ADUŞI PE CALEA AERULUI DE CATRE DUHUL SFANT SA AUDA ŞI SA CREADA TOATE CELE CE URMEAZA SA SE ÎNFAPTUIASCĂ RAPID PE FAŢA PAMÂNTULUI.
După aceste 3 zile şi 3 nopţi, cei trei sfinţi vor face o liturghie întreită. Din slava cerească vor veni la acel altar improvizat (Observaţia 40: Improvizat? De ce improvizat? Pucioşii au la Noul Ierusalim de la Glodeni un altar în toată regula, ne-improvizat!) la Noul Ierusalim copilul Iisus şi prunca Fecioara Maria, care vor rămâne în mijlocul poporului omenesc spre a ajuta pe toata lumea sa cunoască mila dumnezeiască, sa se vindece, sa se corecteze şi sa perfectioneze toate lucrurile care trebuie sa intre în eternitate. CEEA CE NU S-A PUTUT FACE PÂNĂ ACUM CU TOATE MIJLOACELE DE CARE DISPUN OAMENII, SE VA FACE CU AJUTORUL CEL DUMNEZEIESC.
Pentru reusita acestei schimbari - de la o forma neputincioasa a fetei Pamintului la o forma ideala - va daruiesc trei trofee sfinte: BASTONUL LUI AARON, CRUCEA LUI IEZECHIEL şi CORNUL DE AUR al lui SAMUIL, CU CARE SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI şi prin care omenirea va primi tot ajutorul cel sfant de care are nevoie.
Nu numai oamenii, ci şi intreaga natură - împreună cu păsările şi animalele - se vor schimba după nevoile cerute de OM; climatul va fi temperat; acolo unde conditiile de viata sunt aspre, cu bastonul lui Aaron se va da o binecuvantare (Observaţia 41: Dar cine va fi acel OM care se va folosi de bastonul lui Aaron ca să schimbe clima după bunul lui plac?) să se încălzească sau să se răcească vremea, dupa necesităţi.
Ghetarii de la poli se vor dezgheta datorită vulcanilor, astfel ca oamenii vor putea locui atât la polul Nord (Observaţia 42: Incultul profet al acestor inepţii ar trebui să ştie că după dezgheţ, la Polul Nord va fi un ocean destul de mărişor, care va putea fi locuit numai de acei oameni care au branhii ca peştii, sau care vor respira odată la 30 de minute, ca balenele!), cât şi la polul Sud. Apa va creste ca volum; unele zone vor fi pentru totdeauna acoperite. Scoarta Pamintului trebuie sa se aseze corect pentru a intra în eternitate, fara perturbarile de acum. De aceea, vor veni multe cutremure, iar vulcanii vor schimba mult infatisarea lumii.
Deoarece lumea dezorientata nu poate sa creada ca VA VENI RAIUL PE PAMINT, demonstrativ, MAI ÎNTÂI ROMANIA, UNDE AU REVENIT IISUS HRISTOS ŞI SFINTII DIN CER, VA FI PRIMA SCHIMBATA, de la forma deficitara în care se afla acum, LA O FORMA IDEALA.
Tot ce lipseste Romaniei (Observaţia 43: deci, inclusiv Basarabia, Bucovina şi Cadrilaterul, care odată alipite României îi vor transforma forma deficitară în froma ideală, forma rotundă) va fi adus din cosmos de către Sfinţii Îngeri împreună cu cei 3 sfinti şi cu încă 100 de miliarde de Sfinti Ingeri din ceata a zecea cereasca (Observaţia 44: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti modifică încă odată textul original, până ce rezultă aşa ceva: ” va fi adus din cosmos de catre cei 3 sfinti împreuna cu miliarde de Sfinti Ingeri din ceata a zecea cereasca”), care cunosc toate preocupările necesare pe lume pentru a transforma fiecare colţ de pe Terra. Vor fi aduse cele mai minunate plante, animale şi culturi din cosmos. Recolta va fi bogată. Din materiile prime aduse se vor construi lucrări pentru cultul Sfant, dar şi pentru uz lumesc, la o forma atât de frumoasa încât să rămână în muzeul eternităţii.

ÎNCEPÂND DIN MOMENTUL CÂND SE DAU CELE 3 TROFEE SFINTE ÎN ROMÂNIA, DUHUL SFÂNT VA ÎNCEPE SĂ CENZUREZE VIAŢA DE PE PĂMÂNT, şi toate ambiţiile ori faptele negative vor fi retuşate fără voia oamenilor. Cei care nu se încadrează în Legea Mea şi trăiesc prin ispita păcatelor o viaţă degradantă din toate punctele de vedere sunt programaţi să parasească viaţa în trup şi sa treaca în eterna durere (iad) (Observaţia 45: mistificatorul Mihăilă-MIH-Messia de la Bucureşti elimină paranteza “(iad)” din textul original). Rămân doar oamenii care au o conduita demnă, umanitară, care au ataşament faţă de Legea Mea Dumnezeiasca. Aceştia care rămân după TRIEREA care se va face vor fi oameni care vor lucra la RAIUL CEL PAMÂNTESC, împreună cu Sfinţii Îngeri, şi Întreaga faţă a planetei se va schimba... (Observaţia 46: Şi atunci se va putea spune cu îndreptăţită satisfacţie şi cu mândrie patriotică: “Mare e grădina Ta, Doamne!”)

………………………
Estera
8 iunie 2010
………………………

Comentarii

Postări populare