88. Un pucios explică verset cu verset “Cuvântul lui Dumnezeu”

(Comentariu la Noua Evanghelie de la Pucioasa intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”)


Pe Forumul Crestin Ortodox la sectiunea Secte si Culte s-a incins de o vreme o polemica intre o crestina si un pucios. Crestina isi zice Maria Margareta, iar puciosul, Vsovi. Probabil ca sunt niste porecle, dar asta conteaza mai putin. La un moment dat, crestina si-a permis sa copieze din situl nostru cateva citate pe care le-a gasit mai interesante, iar Vsovi la randul lui s-a grabit sa le dea interpretarea. Merita citit! Mai intai, pentru a intelege mai bine profilul puciosului Vsovi, ii vom reproduce in intregime semnatura (Sper sa nu ne acuze de plagiat!). Nu va plictisiti, cititi cu atentie cuvant cu cuvant ca sa pricepeti despre ce e vorba la Pucioasa:
__________________
VIvisIS orbraURAnalfaBT,PIsM:EGoG:LINdA,zi,mor,j+,vsovi~sovidiu=intRAT,PakfeagresesOrtodox_Tat? GLumea+antiGLumeaLUmii=FUmgriJ;vrinaGadInrezuSMiMiMu-IRpaRRsnlaDISTRATIea-i numeletau/pLaudarojENE INterIOdor+bd+alib LaSHENGHEENaAlunga DD pe Al RaU,suicigashK bucgurea d'MesiEUjj,dupa PreaSfanta(voia3Ta+)DEsJiCHEPTgaFulljGERminvar jig sL'prrOZeNkPANdtEL,drSlaOaFumT'SLAsUSexY,supeRSdznFATz+ID:-(PileOqqqZOOFagEA,BAcAs-aLin,d3xNeCHR,jAminaTrUFexaj,pATH-pOtrivitNIcT,IUmbuiBARa,mINTeReS42)-:

Aa, acum daca ati inteles despre ce e vorba, merita sa reproducem intreaga explicatie a puciosului Vsovi, asa cum o face el, punct cu punct. Textele cu culoare rosie apartin lui Vsovi. Textele cu culoare albastra sunt citatele reproduse din “Cuvantul lui Dumnezeu”, care au trecuta in paranteza data cand au fost date publicitatii:

Selecţiuni din articolul #20.( Căsătoria )

4. Căsătoria este considerată “întinare”, iar soţii căsătoriţi “trăiesc în păcat”
“ Copilaşii Mei, Dumnezeu a interzis căsătoria pentru păcat…”(25 iunie 1979) ……………………………………….

8. Abolirea căsătoriei este esenţa “legământului cel nou” de la Pucioasa
“ Fiilor, a sosit timpul legământului nou, căci cineva din creştini spune că Dumnezeu a venit să căsătorească. Eu am venit cu neprihănirea şi n-am găsit fecior sau fecioară în toată ţara ca să nu dorească căsătorie trupească, dar Eu am venit din legea lui Dumnezeu” (7 ianuarie 1966)……………………………………….

14. Copiii nu mai trebuie să fie zămisliţi“ … Creştinilor, supravegheaţi-vă copiii, că Dumnezeu S-a hotărât ca nici un copil să nu se mai zămislească. ” (21 noiembrie/4 decembrie 1975)
……………………………………….

16. “Dumnezeu” s-a supărat şi nu mai face căsătorii “ Uitaţi-vă şi nu mai doriţi fecioarelor căsătorie, că Dumnezeu s-a supărat şi nu mai face căsătorii.” (23 februarie 1976)
…………………………………………………

Vsovi: poi nu tzi-e clar? inca de la Nunta din Cana Galilei era suparat pe Casatoriile trupeshti, dar pentru Rugaciunile Preasfintei Nascatoare a Dat Vinul cel Nou caci cel vechi se terminase deci pacatele lor depashisera cu mult cele ale legii celei Vechi, shi a dat in 6 "butoaie, damigene, amfore" sau ce or fi fost, deci spre iertarea multzimii de pacate savarshite de cei casatoritzi cu ocazia nuntzii ori in toata viatza lor cheltuita in acest scop lumesc... caci casatoria la om nu este dupa Dumnezeu ci este atat de plina de pacate cat cele 6 butoaie cu vin pentru iertarea lor... deci vezi de cat vin spre iertarea pacatelor a fost nevoie?astfel ca Imparatzia Cerurilor este pentru casatoriile Sfintzite, ce formeaza Trupul Ingeresc shi Duhovnicesc shi merg spre mantuire shi nu sunt pentru toate faradelegile pamantului in casa-bar-bordel a creshtinilor din zilele noastre.
Selecţiuni din articolul #22. ( “Dumnezeul de la Pucioasa”)

4. “Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotputernic, căci are probleme serioase cu echilibrul interior

“O, tată, tată, sunt beat, tată! O, Maica Mea, sunt beat, M-am îmbătat, M-am îmbătat ca omul care bea vin! N-am băut cu ceaşca, nici cu cana, nici cu găleata, nici cu vadra, că aceste măsuri Îmi sunt prea mici, căci sunt fără măsură lacrimile pe care le-am băut.” (16/29 mai 1065)

Vsovi: cine cere echilibru interior decat psihologii shi psihiatrii lui antichrist? Deci Asha shi este, Domnul nu are Echilibru interior din ala caci ala pe care l-ar dori ei este inventzia medicilor slujitori la ala rau... "eroul" ce pacatuieshte fara sa-shi priarda echilibrul interior ……………………………………….

9. “Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi Atotştiitor, căci a pierdut noţiunea timpului

“ Vino la Mine! Nu se ştie cât timp are să mai fie de acum. Vino, tată, vino! Căci căminul e mititel…”(7 ianuarie 1977)
Vsovi: (atunci a fost cutremurul shi se referea probabil gandindu-se ca vor muri multzi fratzi ai noshtri, parintzi) deci tocmai ca il shtie foarte bine, ca mai era foarte putzin.

10. “Dumnezeul de la Pucioasa” nu pare a fi îndelung răbdător, căci nu se mai poate stăpâni

“Fiilor, sunt mai rău decât lupul când îi este foame. Mi-e foame, creştine, sunt plin de foame. Dă-Mi să mănânc. Mi-e foame, poporul Meu. Creştine, dă-Mi să mănânc ce este scris în legea Mea şi nu ce ai tu în legea ta! (14 ianuarie 1966)“…Vino, vino. Să nu vă duceţi la blocuri. Este piatră care se va sfărâma în curând. Nu mai poate Dumnezeu să rabde…” (7 ianuarie 1977)
Vsovi: care era Painea care a venit Domnul s-o manance shi care era Apa pe care voia s-o bea? ("Sa fac voia celui care M-a Trimis")iar in 1977 voia sa ne fereasca de cutremur, deci shtia, shi ne venea rasplata pentru faradelegile noastre facute de maimarii noshtri shi de noi.……………………………………….

12. “Dumnezeul de la Pucioasa” îndeamnă făţiş la violenţă

“Acest Turculeţ merită bătut, merită bătut, tată” (26 octombrie/8 noiembrie 1967)
Vsovi: nu shtiu cine este Turculetz dar e clar ca merita dar nu este nici un indemn ci este doar o socoteala, care ne arata ca da, este un ticalos
.……………………………………….
15. O lipsă serioasă şi totodată jenantă a “Dumnezeului de la Pucioasa” este lipsa de curaj, chiar laşitatea mărturisită

“…Fiilor, voi veni iarăşi pe pământul acesta, dar nu-l veţi mai cunoaşte…Nu mai pot să mă pitesc după nimeni, că se dă la o parte şi Mă lasă. E vreme de război, tată, fiţi atenţi în această armată să nu cădeţi în mâna călăilor. Pentru aceasta am venit Eu la voi, că nu ştiţi clipa când va sta inamicul înaintea voastră……” (4 septembrie 1966)
Vsovi: El era lash care ne incuraja sa stam la razboi in fatza calailor? shi sa ne ferim sa cadem in mana lor... Nu cumva calaii sunt aia lashii? iar noi fricoshii cand fugim shi il lasam mereu pe Dumnezeu ce suntem?
……………………………………….
21. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” renunţă cu greu la servitoarele lui de pe pământ

“…Daniele, fiicele de la templu, împreună cu Maria, vor să ia serviciu la fabrica de marmeladă, pentru că sunt în lipsă pământeşte. Dar în lipsurile duhovniceşti, ce să facem noi? Cine mă serveşte la templu? Dacă poate să servească şi pe Domnul şi serviciul, să meargă. Când o veni de la serviciu şi voi zice să facă ceva, nu se supără? Dacă poate să împlinească lucrul Meu, le dau voie să meargă.” (20 mai /2 iunie 1973) Vsovi: nu e lucrarea mantuirii mai mare decat munca la fabrica de marmelada? ……………………………………….
25. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e depăşit de situaţia tragică de pe pământ a copiilor, şi de aceea se tânguieşte şi plânge, dar s-ar bucura dacă nu s-ar mai naşte nici un prunc

“Măi copii, pentru păcatul care este azi la voi, Dumnezeu Se bucură dacă nu s-ar mai naşte nici un prunc, că numai iadul se bucură de aceste naşteri, şi Dumnezeu Se tânguieşte şi plânge” (27 august/9 septembrie 1973)
Vsovi: poi ce prunc sa se mai nasca daca e plin de avorturi? sigur ca se bucura sa nu mai fie astfel de nashteri, caci shi copii nascutzi nu deveneau altceva decat ieniceri shi laudaci ai PCR-ului. ……………………………………….
30. “Dumnezeul de la Pucioasa” este numit “escroc”din cauza “poporului lui”
“…Poporul Meu, pentru tine sunt batjocorit şi sunt numit escroc. Aşa zic unii credincioşi, că voi sunteţi escroci şi lucrarea Mea. Cine zice aşa? Toţi care nu sunt în acest loc. Pentru tine poporul Meu care nu asculţi cuvântul Meu, Mi-au pus nume de escroc…” (21 aprilie 1974) Vsovi: deci pentru eretici i-a dat numele de Escroc, caci ereticul ortodox este ca un escroc, pentru cei ce aud dar nu asculta...

31. “Dumnezeul de la Pucioasa” nu ştie cât va mai fi şi cît va mai trăi

“ Poporul Meu şi bun şi rău, Mă uit din slăvile senine când îţi schimbi firea din creştin în păgân. Mă uit la tine, şi de aceea îţi spun popor bun şi rău. Poporul Meu, când vine timpul să-ţi zic: poporul Meu bun? Oi mai trăi să zic că sunteţi numai buni? Oi mai fi lângă voi ca să văd pe Maria şi Marta şi Lazăr, cel înviat din morţi? Oi mai trăi lângă voi? Ia spuneţi.” (29 aprilie/12 mai 1974)
Vsovi: poi nu tzine doar de Dumnezeu sa fim numai shi numai buni, ci shi de creshtin, de aceea este intrebarea.

33. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se împleticeşte în cuvinte, dând vina pe “trâmbiţă”, pe motiv că e prea mică

“Scrieţi pe hârtie. Fiţi desăvârşiţi, că iată, Mă încurc la vorbă, că sunt mare în cuvânt şi trâmbiţa e mică” (19 ianuarie 1975) Vsovi: aici este o intzelepciune care nu trebuie priceputa doar literal
………………………………………. 35. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e vecin cu nea’Petrică Neacşu

“Fiule Petrică, te-ai întrebat pe tine pentru ce te-am adus aici? Fiule am vorbit cu tine ca să mă serveşti pe Mine, vecine. Ce n-ar da cineva să fie vecin cu Mine! Te-am adus ca să fii servul Meu.” (19 mai/1 iunie 1975)“ …Am adus pe cineva lângă Mine( Petre Neacşu, n.r.) şi l-am ajutat să-şi ridice casă. Şi acum eşti dator să împlineşti ceea ce-ţi cer. Îţi cer să primeşti oiţele Mele sub acoperământul tău, ca să împlinească Dumnezeu numărul Său. N-am adus aceşti creştini la voi ca să fie certaţi, ori să fie mustraţi, ori să fie nepreţuiţi de voi. Îi lăsam în comuna lor, dar i-am adus, creştine, la tine, că tu eşti prietenul Meu.” (22 feb./6 martie 1980)
Vsovi: da, e vecin cu acela, care-i problema? Iosif n-avea vecini? shi ne invatza buna vecinatate shi darul filoxeniei ca sa-l folosim

38. “Dumnezeul de la Pucioasa” tânjeşte să facă dragoste în “travesti ”

“ Dacă aş fi o domnişoară, toţi M-aţi iubi, căci îşi lasă omul o casă de copii pentru o domnişoară şi pentru o femeie naturală. Nu am venit nici domnişoară, nici femeie, ci v-am spus cine sunt, şi nimeni nu face dragoste cu Mine.” (19 octombrie/1 noiembrie 1975)
Vsovi: nicivorba ci ne mustra ochiul spurcat shi pacatos al dragostei noastre adulterine deschis shi bucurat de goliciuni de domnishorica!
……………………………………….

45. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi ameninţă cu moartea pe dezertorii de la NIP şi îşi oferă serviciile gratuite de cioclu

“…Ce facem cu cei care au părăsit numărul? Ce facem cu cei care au părăsit ţara sfântă? Eu aş avea ce să fac: să le pun o cruce la cap!... ” (20 septembrie 1977)
Vsovi: este vorba despre evreii, ori romanii, ori israelul romanesc, deci de cei ce pleaca in lume shi care ar dori Dumnezeu ca sa moara ca shi creshtini, sa-shi poarte crucea. ……………………………………….
Vsovi: (cu roshu shi oblic am scris cam ce pricep eu de acolo, dar remarcile sunt cu totul absurde shi lipsite de corespondentza cu litera shi sensul textului, ca despre duhovnicie, poi sunt total absurzi in remarcile lor ) Maria Margareta : Am uitat esenţialul: ....cum vă cheamă el la lepădarea de biserică, de.....

Vsovi: poi esentzialul este complet mincinos caci doar El a Ridicat Biserica Lui... ca shi Tzara aceasta shi BOR ale Lui sunt pentru noi, deci cum sa ne indemne la asha ceva?
toate indemnurile sunt spre Dumnezeu shi nu spre ce insinuezi dumneata... care deshi ai citit totushi pare ca ei fi uitat... dar daca nu pare inseamna ca e intentzionat... iar minciunica e asha ca shi ramo-furnica

Selecţiuni din articolul #22. ( “Dumnezeul de la Pucioasa”)

50. “Dumnezeul de la Pucioasa” e neputincios. El n-a reuşit să facă ceea ce şi-a propus şi a ce proorocit că o să fie

“… Israele, în tot felul M-am trudit cu tine , dar iată, a sosit sfârşitul şi nu am reuşit ce am scris în carte să se împlinească.(9/22 martie 1978.)
Vsovi: (tristetzea pentru crediciosul care ajunge la sfarshitul vietzii shi nu a dobandit mantuirea caci nu a avut destula credintza ca sa implineasca ce este scris in carte)

51. “Dumnezeul de la Pucioasa” are pretenţia să fie remunerat pentru timpul pierdut în mijlocul “poporului” său

“Fiilor, acest timp pe care Eu îl petrec în mijlocul poporului Meu, se plăteşte…” (11 mai 1978.) Vsovi: amarnic se plateshte shi nu cu banul cezarului ci cu un talant de argint. ……………………………………….

53. “Dumnezeul de la Pucioasa” cântă cântări de vremuri grele

“O, tată, s-au împlinit toate câte sunt scrise în carte. Nici tu nu vezi, măi creştine. Nu trebuie să ştii, măi creştine, că s-au împlinit toate câte s-au făcut. Ia cântaţi voi: “Amărâtă-i ziua amară”. Ia cântaţi, că e cântată şi de Mine.” (28 februarie/13 martie 1974)“ Amintiţi-vă de această vreme, tată, că iată, vă cântă Dumnezeu vremea de azi: “Vremuri grele mai trăim, şi noi nu ne pocăim”. (6/19 iunie 1978.) Vsovi: iar acum sunt shi mai grele
……………………………………….

57. “Dumnezeul de la Pucioasa” este ranchiunos şi nu voieşte să se împace cu cei care i-au greşit, dar s-au pocăit

“…Adevărat este că mulţi din cei certaţi cu Mine, voiesc să se împace. Dar cine-i primeşte? Nu-i primeşte nimeni, tată.”(17/30 ianuarie 1979)
Asta nu-i totul. El merge cu ranchiuna mai departe, interzicându-le şi creştinilor pucioşi să-i primească pe cei care au greşit, dar care s-au pocăit:
“ Dacă cineva dintre voi va primi pe cineva dintre aceştia, îşi ia pedeapsă grea.” (17/30 ianuarie 1979)
Vsovi: la cine crezi ca se refera? shi cum s-au pocait ei? asha de ochii lumii ca sa-i primeshti. (e vorba de bisericile cazute de la Ortodoxie shi care vor sa primim panecumenismul asha pentru pace) ……………………………………….

60. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” a mai avut încercări de a se infiltra printre creştinii din România, dar toate au eşuat

Cunoscut prin anii ’60 ca “Dumnezeul de la Maluri” (până ce o alunecare de teren i-a dărâmat casa Verginicăi, încât a fost nevoită să se mute cu familie cu tot la Pucioasa), “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” mărturiseşte că a mai avut încercări de a se infiltra şi stabiliza printre creştinii autohtoni, dar toate au fost zădărnicite. Creştinii s-au entuziasmat la început, apoi i-au abandonat repede pe noii “Dumnezei” care promiteau multe dar nu finalizau nimic. Cea mai tulburătoare problemă era chiar nesiguranţa că l-au ales bine pe “Dumnezeu”, deoarece erau mai mulţi care pretindeau acelaşi titlu, deşi apăreau prin locuri şi timpuri diferite (Maglavit, Vladimireşti, Parepa, Maluri, Pucioasa, Ioneşti, Arad, Tecuci, etc.). Paradoxal este că majoritatea acestor “lucrări” sunt revendicate de către acelaşi “Dumnezeu de la Pucioasa”, care se plânge că a fost nevoit să le abandoneze din cauza duşmăniei şi fărădelegilor oamenilor:

“ Copilaşii Mei, băgaţi bine de seamă, că multe lucruri sunt oprite pe loc. Uite mănăstirea Vladimireşti, e oprită pe loc. Cine a oprit slujba sfântă? Tot prin cei de acolo, prin cei ce au lucrat fărădelegea. Şi a intrat duşmănia între ei şi au început să vândă, şi atunci s-a încuiat. Duşmăneau oile pe păstor, îl duşmăneau ca de tâlhărie, că maicile de acolo nu erau mulţumite. Acolo s-a întâmplat cum s-a întâmplat cu îngerii din cer. Aşa se întâmplă când intră duşmănia şi încăpăţânare în popor. Ce s-a întâmplat în locul de la Maglavit? S-a oprit. Prin cine? Prin cei ce au vândut şi au duşmănit din cei de acolo. Aşa şi cu casa noastră, care s-a dărâmat când s-a iscat ura, mişelia şi tâlhăria.Şi la fecioara de la Parepa, am zidit temelia acelei locuinţe până la jumătate şi s-a oprit pentru că toţi din familia aceea s-au răzvrătit, şi lucrul s-a oprit. Nu se ridică la temelie şi la acoperiş dacă poporul este încăpăţânat. La zidul templului Meu strigă cărămida la Mine!” (13/26 iulie 1973)
“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” n-a abandonat visurile lui mai vechi, de a prelua sub control şi alte locuri şi mănăstiri:

“…Mănăstirea Vladimireşti, Domnul Iisus se luptă ca să o dezrobească de fiinţele stricate care sunt în ea, şi să se descuie. Dar pentru că Veronica urăşte de moarte pe Verginica, Domnul Iisus a prelungit, că Veronica, lucrarea Mea o urăşte. Lucrarea Mea a lucrat şi prin ea şi nu Verginica i-a luat-o, ci surorile din acea curte. Şi nu surorile, ci monahiile” (23 feb.1976)

Vsovi: e clar pizma shi mandria ii shi rautatea shi ura shi razvratirea ii cade shi pe cei aleshi, ca shi pe ingerii care au cazut prefacandu-se in intuneric
……………………………………….

62. “Dumnezeul de la Pucioasa” promovează ura în locul iubirii

“ Cine nu vă ascultă pe voi, pe Mine nu Mă ascultă; şi cine vă urăşte pe voi, pe Mine nu Mă ascultă şi Eu îl urăsc pe el.” (28 octombrie 1979)

Vsovi: ia asupra Lui ura noastra pentru nedreptatzi caci Razbunarea este a Lui Dumnezeu
……………………………………….

65. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi învaţă pe creştini să nu mai meargă la biserică

“ Fiilor, nu vă îndoiţi că am coborât Eu şi n-aţi putut merge la biserică, că Eu sunt mai mare decât biserica şi tot biserică e şi când staţi de vorbă cu Mine…” (8 decembrie 1985)

Vsovi: nu-i indeamna ci le Explica pentru ce nu s-au putut duce la Biserica fiindca Hristos-Duhul face Biserica acolo unde sunt doi sau trei stranshi in Numele Sau, a Lui Dumnezeu, sf Treime. deci este o minciuna caci majoritatea scrierilor sunt pentru Biserica, inclusiv acest citat!

66. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e un secerător aducător de moarte: îi seceră pe cei mici cu milioanele

“Prin nouă ţări am dat moarte peste cei mici. Ştiţi cum secer? Cu miile şi cu milioanele vin la cer. De ce? Ca să nu mai sufere cei mici prăpădul. Credeţi?”(28 mai 1987)

Nu, nu credem această minciună. Afirmaţia ar fi fost valabilă dacă prăpădul “proorocit” ar fi venit în maxim 2-3-4 ani. Dar aşa, când el încă nu a venit nici după 21 de ani, înseamnă că “cei mici“ au murit degeaba, într-un înfiorător genocid. Dacă trăiau, ar fi avut acum 21-25 de ani, deci ar fi fost în floarea vârstei. Cine se scuză, se acuză.Vsovi: din contra este vorba de cei mici shi creshtini care mai bine ii secera Dumnezeu de mici decat sa ajunga mari shi in iad shi pacatoshi notorii, shi iadificatzi asha ca shi buruienile grase shi frumoasen-avetzi decat sa nu credetzi dar Dumnezeu este Inceputul dar shi Sfarshitul inclusiv al vietzii omului
……………………………………….

72. “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” s-a umplut de venin până la refuz
“ V-am spus că M-am umplut de venin până la refuz.” (24 decembrie 1989 )
Vsovi: poi veninul pana la refuz, este scrierea eretica, bisericile mincinoase, toata floarea cea vestita a intregului apus, iar noi, eretici-ortodocshi in sensul ca avem credintza fatzarncia shi doar pentru ochii lumii ori ai shefului ori pentru rasplata de la oameni... de aia e plin Dumnezeu de venin, sau dumneata pentru ce crezi ca s-a umplut Hristos-Duhul cu venin? poi de la sherpi! shi nu de la intzelepciune ci de la vicleniile lor nesfarshite... pana acolo incat ii refuza! ……………………………..
Selecţiuni din articolul #26. (Maxime, cugetări şi învăţături “adânci”)

1. Parabola orbului: orbul e orb pentru că nu vede
“De ce, măi oameni, orbul nu vede lumina zilei? Pentru că nu are vedere, de aceea nu vede lumina zilei” (25 decembrie 1964)
Vsovi: Vederea este Hristos-Duhul, iar Lumina zilei este Credintza
...……………………………………….
6. “Domnul” mustră dezordinea şi face ordine în casa sa după modelul lumii moderne. Bisericile trebuie organizate după bonuri de ordine
“…– De ce în casa Mea nu se face ordine? Peste tot pământul, toată suflarea de acum merge organizată după bonuri de ordine. Aici de ce nu se face aşa?” (19 decembrie 1966)
Vsovi: probabil erau multzi care se buluceau sa stea de vorba cu Verginica shi ca shi solutzie spune ca poate ar fi mai bine sa le dea bonuri de ordine ca la spital, dar e vorba ca se proorocea cartelele comuniste shi ordinea aia ateista
. ……………………………………….

15. Oamenii orăcăie ca vitele, iar vitele orăcăie ca broaştele
“…Veţi fi judecaţi şi condamnaţi de copiii voştri că nu îi lăsaţi să se ducă la păcat. Vor orăcăi ca vitele, dar să ştiţi, să nu le deschideţi uşa” (21 iulie 1973)
Vsovi: ai incercat sa-l incui pe un flacau sa nu mearga la bar? la discoteca? la film? la meci? sa vezi cum oracaie... ca el vrea sa pacatuiasca pentru ca nu shtie ce face. ……………………………………….

17. Sfântul Apostol Luca s-a făcut fotograf
“Şi uite: Luca, apostolul Meu, stă şi fotografiază tot mersul Meu şi tot ce Eu lucrez. Şi ce vei face? (4 august 1973)“Israele tată, copilaşul Meu, s-a fotografiat timpul când ai vorbit şi când ai petrecut cu Dumnezeu. S-a fotografiat masa şi mâncarea. S-au fotografiat. Uite fotograful, mai e un pic. Iată fotografiile, le vei vedea de la tot începutul până va fi sfârşitul. Crezi? Totul, şi viul, şi mutul s-a fotografiat. Şi vrednicul şi puturosul şi somnorosul…” (8 noiembrie 1973)“…Această lucrare este fotografiată de sfântul apostol Luca” (6 decembrie 1974)“…Să ştiţi că am fotograf pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Luca, care merge şi fotografiază şi la judecată vă am în toate poziţiile…” (22 decembrie 1975)

Vsovi: dar cand acuma totul se filmeaza cum e? ne spune defapt ca toate sunt cunoscute shi nimic ascuns nu este inaintea Domnului, caci toate vor fi aduse la Lumina.

18. Şi Verginica, până şi Hristos, s-au făcut fotografi

Ciudat este că, zece ani mai târziu, apostolul Luca nu mai este deloc pomenit. În schimb, acum se pretinde că fotografia ar fi fost făcută doar de amândoi protagoniştii, adică de Verginica şi de Hristos:

“ Verginico, ce faci, vrei să mergi cu Mine sau vrei să mai stai? Să fii cuminte că mai e un pic şi vei scăpa. Nu te întrista căci în curând te vei bucura. Îţi aduci aminte de fotografia pe care am lucrat-o amândoi?” (11 februarie 1974 – pag.658 )
Vsovi: (poi in poza respectiva este sf Verginica shi Hristos-Duhul, deci cum puteau ei sa faca fotografia? deci nu este deloc ciudat caci altcineva era la Aparat)

19. Şi Maica Domnului s-a făcut fotograf

“Măicuţa Domnului a fotografiat crucea şi era un ori (X) ” (21 aprilie 1974)
Vsovi: aici nu shtiu shi nu intuiesc despre ce este vorba? o fi vorba de crucea sf Andrei. iar ori insemnand inmultzire dar shi sau ca indoiala (alternativa) ……………………………………….

21. Lucrarea de la Pucioasa are mulţi conducători în cer şi se face după o undă electromagnetică, undă care se schimbă pe neaşteptate, odată cu vremea

“…Daniele, tâmplăria se lucrează în multe poziţii şi în multe taine şi nu se poate da măsura, pentru că unda acestei lucrări e după vreme. Să spun măsura vremii de azi? Dar dacă unda se schimbă? Fiule, lucrarea Mea care se face aici cu această casă are mulţi conducători în cer. Duhovniceşte Domnul vorbeşte. Acest cămin care se face pentru voi, e lucrat şi în cer şi se face după vreme, tată, după undă. Crezi? Ca în timpul lui Noe. Atunci erau patru familii, dar acum nu se ştie câte sunt. Era de mult dat acest program dar nu ştie nimeni din cerul sfânt ce undă va fi. Mai aşteptaţi puţin de tot şi o să se dea pe faţă şi acest lucru. Daniele, să nu cugeţi ceva greşit şi să nu zici că nu ştie Domnul ce face. Tâmplarule, fii cu multă răbdare, nu sili vasul Meu să-ţi dea măsura fără măsura lui Dumnezeu. Şi când vei lucra, să fii bine înarmat cu viaţa duhovnicească; să nu fii necredincios şi cu vreun păcat întinat.” (17/30 august 1973)

Vsovi: e vorba de unda credintzei, unda care ne va scoate din potopul ce vine, despre cum va merge vestea despre Hristos-Duhul.

22. Şi fabricile se împuşcă, nu-i aşa?
“…Fiilor, primul război care se va face întâi, e împotriva curviei şi al doilea împotriva beţiei”. Pe unde se va afla curvă sau curvar se va împuşca. Şi pe unde se va afla beţiv sau fabrică de alcool, se va împuşca. (27 august/9 septembrie 1973)
Vsovi: duhovniceshte se impushca, in tine se vor impushca fiii shi ficele babilonului, prin staruintza in rugaciune shi pocaintza shi smerenie shi milostenie, asha, prin credintza... ……………………………………….

24. Zilele săptămânii sunt însufleţite şi au sex (dar nu vor să se reproducă, au rămas mereu aceleaşi şapte)
“Ţineţi minte că nu e zi fără viaţă. Lunea e bărbat, miercurea e bărbat, şi vinerea e femeie. Le veţi vedea la cer. Daniele, nimeni nu poate cerceta şi judeca lucrul acesta” (20 noiembrie/3 decembrie 1973)

Vsovi: adica lunea e ascultare shi smerenie, miercuri e ascultare shi smerenie shi vineri e credintza, e nadejde pentru Duminica aia care urmeaza.Adica in toate Zilele trebuie sa fim cu Hristos .……………………………………….

33. Maica Domnului îi salvează pe creştinii predestinaţi, ca să nu fie striviţi de furnici

“ …Poporul Meu, e scris numele tău în cartea de pe urmă. Auzi? E scris nu numai într-o carte, ci în multe cărţi, în toate cărţile sfinţilor Mei. Dacă nu eraţi scrişi, eraţi striviţi până acum de trenuri, de maşini. Şi de furnici eraţi striviţi, darnumele vostru este scris şi în cartea Născătoarei de Dumnezeu, şi nu numai numele vostru, ci şi al fiilor voştri şi al nepoţilor voştri. (6/19 aprilie 1975)
Vsovi: shtim noi ce mushuroaie fac cei plini de ramo-furnici
……………………………………….

36. Răposaţii rabdă de foame

“ Daţi milă şi la săraci. O, dacă aţi vedea cum rabdă de foame răposaţii! De ce nu au? Pentru că nu au crezut în Dumnezeu.” (15 octombrie 1976)
Vsovi: indemn pt comara din cer, iar dincolo mai sunt shi din aia care n-au facut milostenie shi acum rabda de foame ...……………………………………….

43. Hula şi cu scula

“ Hula îi omoară, nu Dumnezeu. Hula e prima sculă care stă la tulpina pomului, care nu a făcut nici un rod…”(9 martie 1977)
Vsovi: ne arata cine taie pomul, creshtinul, hula plina de venin il taie pe creshtin de la Dumnezeu, ca daca n-ai rodit din smerenie atunci rodeshti din mandrie.

44. Satana se bagă şi el cu scula care-i vine a se potrivi în pucioşii cei mai buni şi mai ascultători

“ …Unde vede satana că am suflete mai bune, acolo se bagă şi el cu sculacare-i vine a se potrivi. Nu e vorba de lume, ci e vorba de ai Mei, care Mă ascultă.” (26 septembrie/9 octombrie 1989 )

Vsovi: adica ai Lui Hristos se potrivesc cu pacatul respectiv shi devin sculele dracului shi se baga shi el ca sa "ajute", adica sa-i mandreasca pe cei ce asculta de Dumnezeu. ……………………………………….

46. Limba lumii de astăzi e scumbie afumată
“ Vei vedea la judecată pentru ce nu s-a împlinit ce am spus Eu. Ai să-ţi muşti limba să se facă scrumbie. Limba lumii de astăzi este scrumbie afumată.” (3/16 aprilie 1975)

Vsovi: scrumbie = scrum de tzigara imbietoare pe o limba barfitoare shi justificativa... iar la judecata ai sa plangi pentru ce ai patzit din cauza ei, shi ai s-o mushti ca ai sa zici ca din vina ei. ……………………………………….

55. Ştefan cel Mare şi Negru-Vodă nu puneau banii la CEC
“Fii şi tu ales creştine, ca să mănânci în casa lui Dumnezeu acea pâine care a mâncat-o Ştefan cel Mare, acea pâine pe care a mâncat-o Vodă-Negru. Ei nu puneau banii la CEC, ci făceau locaşuri sfinte…”(3 decembrie 1978.)

Vsovi: nu-shi strangeau comori pamanteshti

56. Dracul a intrat în lume şi prin “lucrarea de la Pucioasa”

Surprinzătoare şi dezarmantă această mărturisire! Predicile predicatorilor pucioşi i-au facilitat Dracului furişarea printre creştini:

“ Nu amestecaţi cuvintele din lume cu cele creştineşti, că dracul a intrat şi prin această lucrare, adică prin predicile voastre.” (2 ianuarie 1979)

Vsovi: este catre preotzi ca ei predica la sf Liturghie, deci sa nu amestece cele lumeshti cu cele duhovniceshti ca mandria shi moartea a intrat in creshtini shi prin astea, shi care sunt cuvintele din lume? poi alea care slujesc la idoli, la lacomie, rautate, iutzime, pizma ... ………………………………

Selecţiuni din articolul #27. (Mesaje contradictorii şi exagerări)

6. Nu Iisus Hristos, ci Duhul Sfânt a fost în lume, unde Şi-a dat trupul Său pentru om


“Tată, Duhul Sfânt este înrolat asupra ta, căci a fost în lume şi a dat trupul Său pentru tine, dar lumea şi astăzi este în păcat” (6 octombrie 1965)
Vsovi: catzi crestini-prooroci n-au murit pentru Hristos?, Iar Iisus Hristos era shi Dumnezeu shi Fiu al Omului iar ca shi Dumnezeu era de la Duhul Sfant caci de la Tatal a fost dat shi Trimis shi era intru Tatal .……………………………………….

8. Hrănirea cu carne este azi o problemă greu de rezolvat pentru “Dumnezeul de la Pucioasa”

“De unde, fiul Meu Mihail, să iau carne? Căci ei plâng şi Îmi cer carne. I-am lăsat să plângă.” (12/25 decembrie 1964)
Vsovi: e vorba de carne de om, de razbunare, deci daca eshti credincios ca sf Mihail, nu ceri sa mananci carne... de om, razvratindu-te
.……………………………………….

14.Pedeapsa care se spune că vine de la Dumnezeu, omul şi-o face singur cu mâna lui
“Pe Gheorghiţă de la Bucureşti l-am dat în mâna oamenilor că el vorbea fără de rost din lucrurile Mele şi dădea din lucrarea Mea, şi el singur s-a dat în mâinile lor.” (11/24 aprilie 1967)

Vsovi: asta imi suna shi mie, pacatosul
Derutant este acest subiect multiplu: “Dumnezeu” îl dă în mâinile oamenilor pe acela care, de fapt, se dă el singur în mâinile lor.

Vsovi: dadea din lucruri shi din lucrare, deci instraina cele ale lui Dumnezeu deci shi-o cam face omul cu mana lui
.……………………………………….

20. Drumul de la cer la pământ e plin de sticle goale
“…Venind din cer către voi am întâlnit numai grămezi de sticle goale şi e scris în carte, că în această zi nu se bea şi nu se mănâncă cu unsoare, dar am găsit carne multă. O, piere pământul cu carne cu tot…” (10 aprilie 1974)
Vsovi: prin vami ce crezi ca te ashteapta? tot ceea ce ai baut shi ai fumat shi ai uns in zilele nedezlegate
21. Căsătoria e periculoasă: pe copiii zămisliţi din căsătorie îi fură şi îi creşte lupul

“…dacă Domnul vă urseşte căsătoria, doresc din partea ta să fie ca şi când nu ai fi căsătorit. Că mai bine a ca femeia să se culce într-un pat şi bărbatul într-un pat, căci copiii care se zămislesc, vine lupul şi îţi ia copilul de la piept, şi îl duce să îl crească el…” (10 aprilie 1974)
Vsovi: poi cine este lupul? care-shi schimba parul dar naravul ba? cine? spune tu cine-tzi creshte copilul?
22. Creştinii de la Pucioasa vorbesc cu morţii la telefon
“ Mamă, mă cunoşti tu pe mine? Mamă, eu sunt Mihail, care vorbesc prin telefonul duhovnicesc. Nu-mi pare rău că am plecat din lume, că m-am mutat de pe pământ la cerul sfânt… …Când voi împlini şapte ani,să mă scoţi şi să eliberezi zidurile şi să mă bagi în pământ. Auzi, mamă? Şi învaţă şi pe altcineva că piatra e grea, şi greu de văzut. Nu este de la Dumnezeu ca omul să-şi facă mormântul său cu piatră. Acum, mai e cum mai e sufletul, dar la judecată se alege……Mamă a sosit timpul să ne despărţim……Nenea Mişu, apropie-te de telefon. Ai grijă de mama mea, întăreşte-o şi pe mama mea. Eu sunt un fiu ucis de tâlhari. Cu greu m-am despărţit de trup. ” (24 mai / 6 iunie 1974)
Gura Virginiei se dovedeşte a fi multifuncţională: când trâmbiţă, când telefon…Întrucât necromanţia (vorbirea cu morţii) este o formă de vrăjitorie, ea cade sub incidenţa unor interdicţii canonice (24 Ancira, 36 Laodiceea, 7,65,72,83 Vasile cel Mare, etc.)

Vsovi: oare nu a vorbit regele Saul cu Samuel? sa fi citit eu greshit? iar David asha a zis: "O, domnul Meu o Rege"dar Mihail care vorbea prin telefonul duhovnicesc vorbea din Cerul Sfant deci nu se vorbea cu mortzii ci cu vii!
23. Morţii îi văd pe cei vii prin “telefon”
“… Rafaile arhanghele, du-te şi cheamă-l pe Mihail să se răcorească de dorul mamei lui.– Mihaile, pleacă-te la picioarele Domnului şi sărută de trei ori picioarele Domnului şi telefonul, în numele tatălui şi al Fiului şi al sfântului Duh. Amin…– …Mamă, să te rogi mereu la Dumnezeu să mă aducă îngerul Rafail ca să te mai văd odată…” (2/ 15 septembrie 1974)

Ori “telefonul” era “videofon”, ori e vorba de un număr de iluzionism, ori de spiritism, ori a fost o şarlatanie curată!

Vsovi: deci e vorba probabil de un copil care a murit shi a ajuns in Cer shi ii este dor de Mamica Lui .……………………………………….

34. Hristos îl mustră pe Iuda că L-a vândut pe Duhul Sfânt, atunci şi acum
“ Vai de tine, Iudo, nu cel care L-ai vândut atunci, ci cel care ai vândut astăzi pe Duhul Sfânt!” (11/24 ianuarie 1977)
Vsovi: este o mustrare pentru noi totzi, aceia care vand pe Hristos-Duhul, neluandu-L in serios ci in batjocura.
35. Solomon a rămas singur în iad, ca bată ţăruşi
“ …Că iată Solomon care rămăsese singur în iad, şi ce făcea? Că măsura şi punea ţăruşi şi bătea, că se îngrozeau diavolii de ce face el şi ziceau că “prin înţelepciunea sa vrea să ne nimicească pe toţi”. ” (27 martie 1977)
Vsovi: poi tzarushii aceia batutzi in iad erau defapt proorocie in credintza, caci aceiashi tzarushi sunt la Sarmisegetuza, deci Solomon proorocea shi in iad despre Canaanul cel Nou, Romania, ca de aia se ingrozeau dracii in iad de ce facea.
36. Femeile care nasc opt prunci odată fac o faptă de ruşine

“ …Copilaşii Mei, ruşinos lucru este azi pe pământ, ca o femeie să nască opt prunci. A ajuns partea femeiască să se asemene cu partea dobitocească. La Dumnezeu nu se încape aceste fapte. Aceasta este de la duhul rău, ca să mărească turma pământească. Opriţi pofta că e diavolească…”(23 iunie 1977)
Vsovi: e vorba ca in numele ascultarii creshtine se fac atatzia copii cum le vine ca dobitoacele... adica din pofta defapt, shi li se daduse shi medalie de mama eroina... deci pofta respectiva era diavoleasca.

37. Femeile care nasc şase prunci odată, i-au zămislit “mai rău decît câinii”

“ Se laudă împăraţii că multe mame au născut câte şase fii. Dar Eu zic: s-au născut şase într-o zi şi au murit o sută. Câştig nu va avea tată. Dar el nu vede paguba. Cine naşte şase fii, nu sunt zămisliţi curat, ci sunt zămisliţi mai rău decât câinii. De aceea se bucură iadul…”(23 februarie 1978.)
Vsovi: cainii sunt un fel de credincioshi, dar fiind 6 copii, cu care se lauda imparatzii, sunt defapt fii ai pacatelor, ce par roade, dar defapt au murit 100 de dreptzi pentru ispita shi astfel e mai multa paguba din pricina proastei socotintze shi a ispitei shi necumpatarii, caci sunt 6 copii pentru lume.
38. Femeile care nasc mai mult de cinci copii (dar mai puţin de unsprezece) nu sunt cu Dumnezeu

“ …Femeia însărcinată care are cinci, şase până la zece copii, nu este cu Dumnezeu…”(17 ianuarie 1979)

Vsovi: Adica ori e biserica cu 1-2-3-4 ucenici, ori e biserica cu mult popor, ca intre ele nu este dupa dumnezeu ci dupa egoism .……………………………………….

40. “Oastea Domnului” a dispărut, dar încă mai are duşmani de moarte
“…A fost un popor credincios care se chema “Oastea Domnului” şi cânta cântece duhovniceşti, până când a venit vremea şi a dispărut această turmă. Şi astăzi, această lucrare a Mea duhovnicească, are duşmani de moarte, că mulţi au pierit împuşcaţi, mulţi au pierit nimiciţi. Şi dacă astăzi află că mai sunt undeva de aceştia, e pericol de moarte. Dar nu vă speriaţi…” (4 aprilie 1978.)
Vsovi: nu numai in 1978 ci shi astazi ii socotesc unii ca dushmani ai poporului

41. Creştinii pucioşi sunt îndoctrinaţi că mâncarea semenilor lor din lume este spurcată şi otrăvită

“ Nu te duce la cel din lume, că are masa spurcată şi cum vei mânca la masa sa, vei băga otravă în corpul tău, adică în corpul Meu…”(11/ 24 decembrie 1978.)“ Feriţi-vă dacă cineva, afară de turma aceasta, vă va chema la ospăţ, că s-au pregătit să vă pună otravă în vin.”(17/30 ianuarie 1979)

Vsovi: otrava din vin este necredintza shi pacatele molipsitoare ca sa se lepede de Hristos-Duhul, ori de BOR ……………………………………….

46. Comuniştii au pus hingheri ca să prindă peştişorii
“ Au pus comuniştii hingheri să vă prindă pe cale, dar să nu vă temeţi, tată, şi când Domnul Iisus grăieşte: “Peştişori, pitiţi-vă!”, să vă pitiţi. Mai avem câteva zile şi se vor uita după noi când vom pleca dintre ei.” (12/25 iunie 1974)
Vsovi: cum se vor uita? poi comunishtii nepocaitzi ce au stat la filaj nu merg in Cer shi se vor uita cu durere pentru ei vazand cum pleaca altzii in Ceruri, sper sa nu fie shi cazul nostru.……………………………..

CONCLUZIE Mare e gradina Ta, Doamne! Dar se vede treaba ca gardul ei s-a cam derapanat si au intrat prin sparturi si unii care tocmai scapasera din sanatoriu…
Anonymus

Comentarii

Postări populare