79. Noul Ierusalim şi mesajele spam ...în numele “Domnului”

(Comentariu la Noua Evanghelie de la Pucioasa intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”)


Agresivitatea cu care adepţii de la Noul Ierusalim îşi caută în ultima vreme prozeliţi care să le cumpere icoanele a început să agaseze pretutindeni în jur. Tot mai multe reacţii pe net atestă această incomodă conjunctură în care a intrat secta de la Pucioasa. Ciracii de serviciu, în frunte cu Nicu Pop şi cu Viorel Ivan, îşi fac însă neabătut datoria: spam peste spam, ei torpilează pe cunoscuţi şi pe necunoscuţi cu elucubraţiile nocturne ale ultimului “prooroc” al Apocalipsei, Mihaelei Tărcuţă, adunate de aceasta sub numele zăngănitor: “Cuvântul lui Dumnezeu”. Vom trece în revistă aici câteva din aceste reacţii, dintre cele mai proaspete.
……………………………………………………………………………
1. http://highmage.blogspot.com/2008/08/noul-ierusalim.html
19 august 2008
Noul ierusalim..
Inainte de spam-ul de ieri, n-am auzit in viata mea de noul ierusalim, asa ca am dat o cautare rapida, si, impulsionat de "vizita sfanta" de mai devreme, ajung chiar pe site-ul lor...
Nu va temeti, nu e prin Israel, ci chiar in tara noastra. Mantuirea e deci aproape. :P
Dar ce gasim in preacuviosul site? (a carui adresa n-o dau, cei ce sunt masochisti il gasesc repede) un noian de tampenii ce ar face sa se rusineze pana si pe cel mai incult dintre oameni, cu conditia ca individul respectiv sa aiba macar bun simt.
Iese insa in evidenta "maicuta Virginia" (Verginia?!! - autorii nu prea sunt hotarati asupra numelui, pe care il schimba de vreo trei ori in text), o femeie care si-ar fi gasit loc de cinste intr-un asezamant laic, printre halate albe. Chiar si pentru un nespecialist, "dialogurile" ei cu arhanghelul Mihail, cu fecioara Maria ori cu Hristos, sunt semne clare de schizofrenie.
Suculent este pasajul urmator, pe care il redau mai jos, si, in care ea si Hristos se targuiesc (in schimbul insanatosirii (!!) mamei eroinei ba pentru... (sper ca stati comod) o mana, ba pentru un ochi..

— Verginico, Eu sunt Fiul Maicii lui Dumnezeu, şi am venit s-o fac bine pe mama ta. Nu mai plânge. Eu voi veni de acum mereu în calea ta şi nu te voi mai părăsi niciodată, dar iată, îţi cer şi Eu ceva pentru vindecarea mamei tale. Dă-Mi să am de la tine părul tău.
Ea, ştiind că e păcat mare să-şi taie părul, căci aşa o învăţase mama ei, I-a răspuns Domnului:
— Doamne, mi-a spus mămica mea că e mare păcat la cer să-mi tai părul. Cere-mi altceva. Poate pot să-Ţi dau.
— Dă-Mi o mânuţă, s-o am de la tine.
— Doamne, dacă rămân numai cu o mânuţă, nu mai pot singură să mă pieptăn, să mă îmbrac, să mă spăl, să lucrez. Cere-mi altceva.
— Să-Mi dai atunci un picior, să-l am de la tine.
— O, Doamne, mai cere-mi. Poate va fi altceva să-ţi pot da, că nu pot alerga după vite numai cu un picior, nu mai pot să mă ajut, şi fac altora durere să mă poarte. Mai cere-mi, nu pleca! Vreau s-o faci bine pe mămica mea.
— O, ce să-ţi mai cer? Iată, îţi cer un ochi, să-Mi fie Mie spre slujire prin tine, să Mă uit cu ochiul Meu prin ochiul tău, că Eu vreau să-Mi fii Mie cort pe pământ.
Verginica s-a mai alinat, că nu i s-a părut aşa de greu cu un singur ochi, şi, punând mâna pe ochiul stâng ca să vadă cum vede cu un ochi, s-a hotărât şi, bucuroasă, s-a întors cu privirea să-I spună Domnului să-i ia un ochi pentru vindecarea mamei sale. Dar când ea s-a uitat spre locul unde apăruse lumina, Domnul Îşi luase drumul în sus, spre cer, iar ea a strigat cu amar:
— Doamne, iată, Îţi dau un ochi. Întoarce-Te să-l iei!
Atunci Domnul a rostit din nori:
— Fii cuminte, Verginico! Eu voi veni de acum mereu la tine. Când vei împlini paisprezece ani, atunci voi lua ochiul tău.

No comment.... dar doamne, repara matale gardul ala de la gradina ca multi ti-au parasit sanatoriul.
Publicat de Sunt doar... la 22:31
Etichete: nebunie, prosti(m)e, religie
7 Comentarii -
document.write("\x3ca onclick\x3d\x22COMMENT_PAGE.togglePostBody(); try{this.blur();}catch(e){}; return false\x22 id\x3d\x22showOrHidePost\x22 href\x3d\x22javascript:void(0);\x22\x3e\x3c/a\x3e\n\x3cspan id\x3d\x22btnAll\x22 class\x3d\x22hide\x22 style\x3d\x22display:block;\x22 onmousedown\x3d\x22COMMENT_PAGE.toggleAllComments(); try{this.blur();}catch(e){}\x22\x3e\x3c/span\x3e");
Afişaţi postarea iniţială Extindeţi comentariile
Messa spunea...
Si a chiorat Virginica la 14 ani au ba? Sau i-a cerut himenul, nu ochiul? Mhm... n-ati inteles metafora...
20 august 2008 13:21
Sunt doar... spunea...
Messa, nu am fost curios daca a chiorat ori ba. Inclin sa cred ca s-a tinut de cuvant, ca altfel fugea prozelita de la adevarata credinta. Anyway, daca afli, spune-mi si mie :P
20 august 2008 15:40
ano777 spunea...
Messa, Verginica s-a ţinut de promisiune. Mai corect, "Dumnezeul de la Pucioasa" s-a ţinut de promisiune şi i-a luat ochiul la 14 ani. Cică i l-a luat ca să se uite prin el pe pământ, ca să vadă mai bine ce prostioare fac oamenii. Se zice că în ţara orbilor, cel cu un ochi e împărat. Cel cu trei ochi cum va fi ?Citeşte şi lămureşte-te mai bine de spre elucubraţiile Noului Ierusalim de la Pucioasa pe blogul noulierusalimnip.wordpress.comMerită.
10 septembrie 2008 21:28

Andrei spunea...
"Dar ce gasim in preacuviosul site? (a carui adresa n-o dau, cei ce sunt masochisti il gasesc repede) un noian de tampenii ce ar face sa se rusineze pana si pe cel mai incult dintre oameni, cu conditia ca individul respectiv sa aiba macar bun simt."Sunteti niste nesimtiti care va bateti joc de lucruri sfinte... Daca nu cunoasteti, si/sau nu credeti este problema voastra. Dar de la asta pana la a publica asemenea chestiuni batjocoritoare, este o diferenta mare. http://www.noul-ierusalim.com
12 decembrie 2008 13:39
ano777 spunea...
Andrei, comentariile sunt cam piperate, dar sunt incitate de (citez)"un noian de tampenii ce ar face sa se rusineze pana si pe cel mai incult dintre oameni, cu conditia ca individul respectiv sa aiba macar bun simt". Tu cum vezi asta, ca Dumnezeu cel Atotputernic, Doctorul trupurilor şi al sufletelor, să-i ceară un ochi unei fetiţe în schimbul vindecării mamei sale? Dar mai ales... mai ales să i-l şi ia, la 14 ani. Şantaj curat(-murdar). Tu te-ai simţi bine fără un ochi? I-ai face aşa ceva unei fetiţe sărace şi necăjite? Hristos a vindecat orbi, ologi, muţi , surzi, lunateci şi îndrăciţi fără să ceară nimic în schimb.Acesta era Hristos în lume. Nu putea să se schimbe Hristos peste noapte şi să devină atât de hapsân: în loc să vindece orbii, să le ia şi ochii pe care-i au cei sănătoşi.Înseamnă că "Cel de la Pucioasa" este de fapt "Cel Rău", dacă face puţin bine pe o parte şi mult rău pe de alta, în compensaţie. NIP este o sectă satanică, drapată în "sfinţenie". Citeşte blogul noulierusalimnip.wordpress.com şi ai să te lămureşti, cu condiţia să fii destupat la cap.
16 decembrie 2008 01:32

Comentariu şters
Această postare a fost eliminată de către autorul său.
15 ianuarie 2009 23:49
ona777 spunea...
blogulnoulierusalimnip.wordpress.com a fost si nu mai este, caci numai ceea ce este ramane, iar ceea ce nu este nu ramane decat ca o amintire care trebuie stearsa si din amintire, ca sa nu-i faci rau celui ce ti-a vrut raul...
15 ianuarie 2009 23:52
………………………………
Spam crestin :P
Pe langa clasica atentinare ce se labarta in josul mesajului, si pe care o reproduc in ghilimele, m-am putut bucura de doua perle de intelepciune si iubire crestina sub forma unui "crez.doc" si "dumnezeu.doc"Am si eu intrebari vreo trei la numar:1. Cum au descoperit ca insignifianta mea persoana ar fi interesata de asa ceva, ca asa pretind mai jos2. Care baza de date?3. Cine's dom'le iluminatii astia de la Manastirea Noul Ierusalim???!!"Acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam. Este trimis celor interesati de aceste mesaje. Daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date, ne cerem scuze si va rugam sa apasati aici pentru a fi scos automat din baza noastra de date sau sa ne trimiteti un reply cu subiectul UNSUBSCRIBE la acest e-mail. Acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile. Nu schimbati subiectul emailului care se lanseaza cand apasati pe link-ul de mai sus. Doar trimteti-l. Va multumim pentru intelegere."Ehee, deja ISA server a fost instruit ce sa faca in caz ca mai apare ceva asemanator.
Publicat de Sunt doar... la 18:22 2 comentarii
Etichete: mail, religie

……………………………………………………………………………

2. http://www.cwr.ro/forum/showthread.php?p=3082
Spam ...in numele Domnului?!
...sau cum sa mai intelegem acest fenomen car se pare ca se petrece tot mai mult in Romania.

Acum chiar si bisericile fac reclama prin intermediul unor agentii sau 'webmasteri' de doi lei care trimit mesaje 'ceresti' via Spam?
...mai bine dadeau banii unui om sau familii sarace din Romania decat sa-i bage'n gatul unui sau unei firme pentru a le trimite 'enoriasilor' un mesaj de duh.

La ce ma refer? ...la acest e-Mail pe care l-am primit:

Von: Cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro An: .
Betreff: In ziua alegerilor locale, 1 iunie 2008, Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman

In ziua alegerilor locale, 1 iunie 2008, Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.

Manastirea Noul Ierusalim
www.noul-ierusalim.ro


www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=914

Acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam. Este trimis celor interesati de aceste mesaje. Daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date, ne cerem scuze si va rugam sa ne trimiteti un reply cu subiectul UNSUBSCRIBE la acest e-mail pentru a nu mai primi acest tip de mesaje din partea noastra, sau sa apasati aici pentru a fi scos automat din baza noastra de date. Acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile. Nu schimbati subiectul emailului care se lanseaza cand apasati pe legatura de mai sus. Doar trimteti-l. Va multumim pentru intelegere.



Datele din Header:
Cod:
Received: (qmail 25432 invoked from network); 14 Jun 2008 14:39:44 +0200Received: from proxy3.romtelecom.net (86.35.15.32) by domeniu_editat.info with SMTP; 14 Jun 2008 14:39:44 +0200Received: (qmail 29149 invoked from network); 14 Jun 2008 12:39:42 -0000X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.1.8 (2007-02-13) on proxy3.romtelecom.netX-Spam-Level: X-Spam-Status: No, score=0.6 required=5.0 tests=AWL,HTML_40_50,HTML_MESSAGE, SUBJECT_EXCESS_QP autolearn=disabled version=3.1.8Received: from unknown (HELO PC3) (Cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro@[92.84.117.7]) (envelope-sender )by proxy3.romtelecom.net (qmail-ldap-1.03) with SMTP for ; 14 Jun 2008 12:39:39 -0000Reply-To: cuvantulluidumnezeu@gmail.roMessage-ID: From: To: Subject: =?windows-1252?Q?In_ziua_alegerilor_locale,_1_iunie_2008,_Cuvantul_lui_Dumnezeu_graieste_neamului_roman?=Date: Sat, 14 Jun 2008 15:10:31 +0300MIME-Version: 1.0Content-Type: multipart/mixed;boundary="----=SPLITOR00A_001_28533343D"

……………………………………………………………………………
3. http://bloguresti.blogspot.com/2007/05/acest-mesaj-nu-este-spam.html
"Acest mesaj nu este spam."
Eu, insa, acolo l-am gasit. Fix in folderul de spamuri.
La Manastirea Noul Ierusalim din Pucioasa a coborat Cuvantul lui Dumnezeu si a grait neamului roman, si a grait parlamentarilor, si a grait lui Traian Basescu, in Duminica Invierii, la sarbatoarea Izvorul tamaduirii, in Duminica mironositelor si in Duminica slabanogului. In ultimul mesaj (29 aprilie), Dumnezeu Se adreseaza exclusiv lui Traian Basescu. Mesagerii cuvantului au datoria sa-l transmita acolo unde el trimite.
In fisierul atasat gasiti continutul mesajului.
Manastirea Noul Ierusalim, Pucioasa. Acest mesaj nu este spam. Adresa dumneavoastra a fost preluata din pagini afisate public pe internet. Daca considerati acest mesaj nedorit, dati un Replay cu Subiect: Refuz.

Refuz, evident, sa citesc un mesaj adresat presedintelui Romaniei, de vreme ce stiu ca mai multi colegi de breasla au fost tarati pe la Parchet pentru ca au anuntat autoritatile ca prin tara umbla brambura & libere informatii cu potential ridicat de a fi clsificate ca fiind secrete. Daca Dumnezeu a vrut sa i se adreseze explicit presedintelui Romaniei, ce (Dumnezeului) cautau dupa adresa mea public afisata pe internet? Hm, si daca e public afisata pe internet e musai sa faca uz de ea "mesagerii cuvantului"? Daca eu, intr'o seara, am sa'mi las pe gard carpa de sters parbrizul, "mesagerii cuvantului" o vor lua de acolo si isi vor sterge luneta si oglinda retrovizoare de la portiera stanga? Auzi, public afisata...
Si cum se face ca acest Cuvant a coborat tocmai la Pucioasa? De ce nu s-a dus si la una din catedralele din Buzaul Sprancenatului?
Postat de Cristian la 18:57
1 comentarii:
Anonim spunea...
Acesta ESTE un spam:
http://noulierusalimnip.wordpress.com/
Aici se afla o viziune diferita de cea oficiala, despre Noul Ierusalim de la Pucioasa.
02 aprilie 2008 16:16
Trimiteţi un comentariu
……………………………………………………………………………
4. http://www.cti97.ro/tag/spam/
Dumnezeu s-a apucat de spam
cuvantul.lui.Dumnezeu@noul-ierusalim.ro
Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.
Manastirea Noul Ierusalim
http://www.noul-ierusalim.ro
http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=921
Acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam. Este trimis celor interesati de aceste mesaje. Daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date, ne cerem scuze si va rugam sa apasati aici pentru a fi scos automat din baza noastra de date sau sa ne trimiteti un reply cu subiectul UNSUBSCRIBE la acest e-mail. Acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile. Nu schimbati subiectul emailului care se lanseaza cand apasati pe link-ul de mai sus. Doar trimteti-l. Va multumim pentru intelegere.
Disclaimer-ul este bestial Bineinteles ca e utila … cuiva, nu neaparat mie … ca nu stiu de unde a tras concluzia ca sunt interesat de astfel de mesaje. Si e normal ca la un moment dat, cineva, “o persoana reala”, a scris mesajul. Daca imi respecta drepturile, este deja alta mancare de peste … care drepturi domne ? Exista drepturi pe internetul romanesc ? Se pare ca da … ai dreptul sa fi injurat de toata lumea. Cum naiba a ajuns unealta asta a diavolului (internetul) sa fie utilziata tocmai de catre biserica ?
……………………………………………………………………………
5. http://www.hangarhosting.info/2008/08/14/cuvantul-lui-dumnezeu-e-spam/
Cuvântul lui Dumnezeu e spam
Author: gupi - Categories: spammeri - Tags: spam
Ştiu că m-aţi arde pe rug pentru o astfel de afirmaţie, dar păcătosul de gmail zice asta, nu eu!

Spam de la noul-ierusalim.ro
Mesajul stă bine mersi în folderul de Spam, acolo unde îi e locul.
E un mesaj trimis de la noul-ierusalim.ro şi care are un ataşament .doc cu o foarte lungă polologhie (pesemne e musai să folosească WindowsTM la biserică şi mănăstire, că dacă ar fi folosit FreeBSD era blasfemie, nu ?)
Oare ştiu sfinţii părinţi care mi-au trimis mesajul că mi-au furat timp şi resurse ? Oare mai ştiu ei cele 10 porunci ?

Mesaj nesolicitat de la noul+ierusalim.ro
Romtelecom a făcut ceea ce trebuia.

……………………………………………………………………………
6. http://elucubratie.wordpress.com/tag/spam/
Ce cauti tu la usa mea? (II) Spam crestin
Posted on August 13, 2008 by Messa
Primesc bicisnicia asta pe mail azi:
Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.
Manastirea Noul Ierusalim
[aici a fost link, dar nu vreau sa il pun]
[si aici a fost link, dar nu vreau sa il pun]
Acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam. Este trimis celor interesati de aceste mesaje. Daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date, ne cerem scuze si va rugam sa apasati aici pentru a fi scos automat din baza noastra de date sau sa ne trimiteti un reply cu subiectul UNSUBSCRIBE la acest e-mail. Acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile. Nu schimbati subiectul emailului care se lanseaza cand apasati pe link-ul de mai sus. Doar trimteti-l. Va multumim pentru intelegere.
Cu un attachment, “Dumnezeu.doc“.
Bai, sectant mititel, ce cauti tu la “usa” mea? Tu esti imbecilul ala caraghios care s-a desprins din secta ritul ortodox avand impresia ca, daca inlocuiesti o minciuna de proportii cu una si mai mare, lucrurile se vor schimba intru iluminarea boborului… ntz! Rezultatul e tot ala, pentru ca o minciuna nu schimba nimic in bine daca e inlocuita cu alta minciuna. De fapt, ciupercaria asta de minciuni religioase adunate in lume nu fac decat sa aduca probleme. Unii detin adevarul absolut, mai absolut decat al altora si tot asa. Toata lumea detine adevarul absolut si de fapt nimeni nu are cum sa-l detina, dar toti pretind asta si se cearta ca prostii intre ei. Cat de stupid.
E interesant, oricum, felul in care s-au trezit astia sa alcatuiasca, in baza halucinatiilor uneia (cica sfanta Virginia) si a halucinatiilor de grup, un pui de religie nationalista.
Auzi chestie, “acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam“. Bai, sectant mititel, stii ca stai si alcatuiesti spamuri cocosat peste un obiect cu taste si ecran pe care nu-l intelegi si pe care nu l-ai fi avut in fata daca lumea ar fi mers numai in directia dorita de voi, crestinii, mereu impotriva evolutiei, mereu impotriva stiintei, mereu impotriva noului si destuparii creierelor pe care voi va straduiti (cu ceva succes, din pacate) sa le imbacsiti constant cu prostie si minciuni? Ce e “informatie utila” in aglomerarea de litere intitulata apodictic “Dumnezeu.doc”? NIMIC! Sunt fix aberatii febrile. Niciun fel de informatie, ca sa nu mai zic ca exista pretentia ca asternerea unor cuvinte unul dupa altul trebuie sa intruneasca o serie minima de calitati ca sa fie si utila.
Imi vine sa rad, auzi la el, “daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date“! M-ai inclus intentionat, nu din greseala, spammer imbecil. Din greseala s-a intamplat numai universul si din greseala au aparut speciile, din greseala ai aparut tu pe lume, dar adresa mea in baza ta de date a fost inclusa cu intentie evidenta. Un pulifric din organizatia voastra de stupizi anacronici a stat si a phishuit netul in lung si-n lat, in cautare de adrese de mail catre care sa trimita discursul liric si scris extrem de prost pe care ati avut ca tema de casa sa-l propagati, ca poate prostiti macar pe cineva si se alatura turmei voastre de ovine.
Cica “acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile“. Nesimtit de spammer ce esti, dreptul meu este sa NU primesc mesaje nesolicitate si dreptul meu este sa te trimit la dracu daca ma spamezi. Mars din inboxul meu.
Mai pe limba ta, incetosatule:
Spamul tau a ajuns in Purgatoriul Mailurilor, in acel loc al asteptarii cumplite numit Trash Bin, de unde numai eu, Dumnezeu al inboxului, l-as mai putea scoate in Ziua Judecatii Mailurilor Sterse, care are loc o data pe saptamana sau cand am Eu chef, ca un Dumnezeu al Inboxului Meu ce ma aflu. Spamul tau infect este acum supus judecatii divine, adica a Mea, iar rezultatul e limpede - odata ce termin de scris aceasta postare, care reprezinta Cuvantul Domnului Inboxului Meu, adica Cuvantul Meu, spamul tau infect, care incalca legea Mea, pentru ca eu sunt un Dumnezeu al Inboxului manios si razbunator cu spammerii pacatosi ce vor arde vesnic in iadul uitarii, va ajunge in iadul de niciodata pomenire al mailurilor inutile si stupide, adica in neant si uitare vesnica.
Later edit: spamuietorul a fost deosebit de activ azi, a primit si al meu mailul (merita citita postarea, eu rad de 10 minute), pe adresa de mail de la el de la serviciu.
Filed under: Inepuizabilii popi + religiile lor, Spammeri si prostia lor Tagged: imbecili, spam, spam crestin, spammeri
« E greu, Gooogule! Ce ip am? »
……………………………………………………………………………
7. http://www.voidberg.org/blog/pe_cine_ar_vota_dumnezeu_la_referendum.html
~void
I would love to change the world but they won't give me the source code
Home » Blogs » andu's blog
Pe cine ar vota Dumnezeu la referendum?
Posted by andu
Sat, 2007-05-12 21:43
Recunosc că nu m-am întrebat asta. Însă grație băieților de la Noul Ierusalim și al spamului pe care îl practică ei am aflat fără să vreau. Pentru că...
"La Manastirea Noul Ierusalim din Pucioasa a coborat Cuvantul lui Dumnezeu si a grait neamului roman, si a grait parlamentarilor, si a grait lui Traian Basescu, in Duminica Invierii, la sarbatoarea Izvorul tamaduirii, in Duminica mironositelor si in Duminica slabanogului. In ultimul mesaj (29 aprilie), Dumnezeu Se adreseaza exclusiv lui Traian Basescu."
Sună interesant, nu? Dumnezeu s-a apucat să discute cu parlamentarii și cu nea Traian. Spicuiesc din cuvantările lui Dumnezeu, atașate la mesaj. Ăștia care nu ați mai mers de mult la biserică, luați aminte de aici cu ține Dumnezeu. E bine să-l votați și voi pe Băse, că ăl de sus vede și trece în catastif. ;)
"Grăiesc cu cel aşezat la cârma neamului român, şi care a fost clătinat de la locul lui, clătinat de cei de lângă el fraţi, şi care-şi zic mai buni ca el, ca să-l poată alunga pe el de pe locul pe care este aşezat cu voia Mea. Eu am privit, după cum se poate lucra acum, şi apoi l-am aşezat pe acesta ca să cârmuiască după dreptate, dar cei ce nu iubesc dreptatea cea binefăcătoare peste toţi şi peste toate, aceia l-au dat pe el de pe locul lui pe care a fost aşezat."
"Mergi acum în mijlocul neamului român şi îndeamnă-l spre dreptate şi spre pace şi spre iubire şi spre credincioşie. Să se umple de duioşie şi de putere sfântă cei cărora tu le vei grăi."
Cât despre "Acest mesaj nu este spam. Adresa dumneavoastra a fost preluata din pagini afisate public pe internet." le recomand să lase Biblia și lucrurile alea faine de le fumează ei și să mai arunce un ochi prin lege. Vor avea o surpriză. Lucru pe care îl recomand și nesimțiților de la Military Shop.
Trackback URL for this post:
http://www.voidberg.org/trackback/220
Tags: dumnezeu referendum ro traian basescu
Meta: andu's blog, 2357 reads, permalink
Comments
……………………………………………………………………………
8. www. metalact.com
Biserica electronica si degraba spamuietoare
August 13, 2008 by Negura
Cine spune ca biserica este o instituie anacronica ? pai in afara de spovedaniile online […], biserica iese iarasi in intampinarea crestinilor internauti si plini de pacate. Iata ca drept va graiesc eu voua, acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile, si mia venit pe adresa de email de la srevici. Atentie, a nu se confunda vechiul Ierusalim cu noul Ierusalim !
“Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.
Manastirea Noul Ierusalim
link link link
Acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam. Este trimis celor interesati de aceste mesaje. Daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date, ne cerem scuze si va rugam sa apasati aici pentru a fi scos automat din baza noastra de date sau sa ne trimiteti un reply cu subiectul UNSUBSCRIBE la acest e-mail. Acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile. Nu schimbati subiectul emailului care se lanseaza cand apasati pe link-ul de mai sus. Doar trimteti-l. Va multumim pentru intelegere.“
Tecstu atasat spamului cel sfant vine intrun fisier numit sugestiv “dumnezeu.doc”. Faptul ca este numit “dumnezeu.doc” imi intareste convingerea ca intradevar este compus de catre dumnezeu insusi. Ma intreb daca dumnezeu are word’u cu licenta. A, inca ceva, daca nu faceti parte din neamul roman, nu cititi acest email, pentru ca nu vi se adreseaza. Pentru celelalte neamuri, exista variantele respective, cereti si vi se va da.
“Dumnezeu grăieşte neamului român: Eu sunt Cel ce sunt, şi sunt Calea, Adevărul şi Viaţa pentru fiecare om care iubeşte viaţa şi nu moartea, şi sunt duhul înţelepciunii pentru cei binecredincioşi cuvântului Meu cel de ieri şi cel de azi, căci fără înţelepciunea Mea în el, omul este gol şi este ţărână şi nu este duh ca şi Mine şi…”
Si bla bla bla, si bla bla bla, polologhie pe vro doo pagini A4.
Beshi mah dacilea.
Amin.
Posted in Religie, internet Tagged biserica, dumnezeu, email, internet, mesaj, noul ierusalim, spam, spovedanie on line 1 Comment
One Response to “Biserica electronica si degraba spamuietoare”
1. on August 13, 2008 at 5:15 pm1 Ce cauti tu la usa mea? (II) Spam crestin «
[...] edit: spamuietorul a fost deosebit de activ azi, a primit si al meu mailul (merita citita postarea, eu rad de 10 minute), pe adresa de mail de la el de la serviciu. Possibly related posts: (automatically [...]

Trackback URI Comments RSS
……………………………………………………………………………
9. Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.
Saturday, September 27, 2008 8:36 PM
From:
"cuvantul_lui_dumnezeu@yahoo.com" cuvantul_lui_dumnezeu@yahoo.com

Add sender to Contacts

To: me
Message contains attachments

Pantelimon-08.doc (52KB)

Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.
Site Noul Ierusalim
Cuvantul lui Dumnezeu la sarbatoarea Sfantului Pantelimon
Acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam. Este trimis celor interesati de aceste mesaje. Daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date, ne cerem scuze si va rugam sa apasati aici pentru a fi scos automat din baza noastra de date sau sa ne trimiteti reply cu subiectul UNSUBSCRIBE la acest e-mail. Acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile. Nu schimbati subiectul emailului care se lanseaza cand apasati pe link-ul de mai sus. Doar trimteti-l. Va multumim pentru intelegere.



……………………………………………………………………………
10. Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.
cuvantul.lui.Dumnezeu@noulierusalim.ro
to me
show details Nov 28 (5 days ago)
Reply

Images are not displayed.Display images below - Always display images from cuvantul.lui.Dumnezeu@noulierusalim.ro
Cuvantul lui Dumnezeu graieste neamului roman.
... Eu, neam roman, Eu, Domnul, te inchin pe tine cu numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh si te calauzesc spre voia Mea si spre biruinta ta. Ridica glas de rugaciune, tata, si spune asa: faca-se, Doamne, voia Ta peste soarta cea de la Tine a neamului roman si vino! Si vino sa ne mantuiesti pe noi. Amin, amin, amin...

(fragment din Cuvantul lui Dumnezeu din 21 noiembrie 2008.)

Textul intreg se gaseste in linkurile de mai jos.
Site Noul Ierusalim
Cuvantul lui Dumnezeu la soborul sfintilor arhangheli Mihail si Gavriil
Acest mesaj se doreste a fi informatie utila, nu spam. Este trimis celor interesati de aceste mesaje. Daca v-am inclus din greseala in baza noastra de date, ne cerem scuze si va rugam sa apasati aici pentru a fi scos automat din baza noastra de date sau sa ne trimiteti reply cu subiectul UNSUBSCRIBE la acest e-mail. Acest mesaj a fost scris de o persoana reala care va respecta drepturile. Nu schimbati subiectul emailului care se lanseaza cand apasati pe link-ul de mai sus. Doar trimteti-l. Va multumim pentru intelegere.
……………………………………………………………………………
11. http://www.blogger.com/home
Omuleţi
Monday, May 14, 2007
Cuvantul lui Dumnezeu
-----Original Message-----From: Cuvantul lui Dumnezeu [mailto:cuvantulluidumnezeu@gmail.com] Sent: Friday, May 11, 2007 9:19 PMSubject: Cuvantul lui DumnezeuLa Manastirea Noul Ierusalim din Pucioasa a coborat Cuvantul lui Dumnezeu si a grait neamului roman, si a grait parlamentarilor, si a grait lui Traian Basescu, in Duminica Invierii, la sarbatoarea Izvorul tamaduirii, in Duminica mironositelor si in Duminica slabanogului. In ultimul mesaj (29 aprilie), Dumnezeu Se adreseaza exclusiv lui Traian Basescu.Mesagerii cuvantului au datoria sa-l transmita acolo unde el trimite. In fisierul atasat gasiti continutul mesajului.Manastirea Noul Ierusalim, Pucioasa.Acest mesaj nu este spam. Adresa dumneavoastra a fost preluata din pagini afisate public pe internet. Daca considerati acest mesaj nedorit, dati un Replay cu Subiect: RefuzFoarte tare si absolut autentic! "Ruga" atasata avea 9 pagini si marturisesc ca n-am citit-o, dar ma gandesc s-o postez pe blogul lui Geoana :D.
posted by runbaby @ 12:15 PM 4 comments
Post a Comment On: omuleti

"Cuvantul lui Dumnezeu"
4 Comments -
document.write("\x3ca onclick\x3d\x22COMMENT_PAGE.togglePostBody(); try{this.blur();}catch(e){}; return false\x22 id\x3d\x22showOrHidePost\x22 href\x3d\x22javascript:void(0);\x22\x3e\x3c/a\x3e\n\x3cspan id\x3d\x22btnAll\x22 class\x3d\x22hide\x22 style\x3d\x22display:block;\x22 onmousedown\x3d\x22COMMENT_PAGE.toggleAllComments(); try{this.blur();}catch(e){}\x22\x3e\x3c/span\x3e");
Show Original Post Collapse comments

Tudor-Calin Ratiu said...
Dumnezeu la Pucioasa. Cam neinsipirat d-zeu: a ales un loc care trimite mai degraba la Infern, decat la un peisaj al binecuvantarii. Sau nu?
3:53 PM

runbaby said...
Da, uite, la asta nu ma gandisem :))...cred ca e umor involuntar, dar cu atat mai pretios.
3:59 PM
Comment deleted
This post has been removed by a blog administrator.
1:34 PM

Musculin said...
Eu nu inteleg de ce Dumnezeu nu putea sa i se adreseze lui Traian Basescu direct la casa din Mihaileanu. Il scutea pe bietul om de un miting electoral la Pucioasa.

Comentarii

Postări populare