523. Liderii “pucioşi” introduc regula “cartonaşului galben”

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Dacă folosiți serviciile noastre, înseamnă că sunteți de acord să folosim cookie-uri.


523. Liderii “pucioşi” introduc regula “cartonaşului galben”

Deşi s-au dovedit adversari neîmpăcaţi ai „vieţii lumeşti”, făcând o propagandă agresivă pentru o iluzorie „viaţă cerească” pe meleagurile pucioşeşti, liderii sectei „Noul Ierusalim” trag adesea cu ochiul şi la obiceiurile „omului din lume”. Şi nu numai că-l spionează pe „cel rătăcit”, dar uneori copiază din inovaţiile şi metehnele lui, dându-le drept pildă supuşilor sectei ca fiind înţelepte şi eficiente.
Obsedaţi şi de ideea spionărilor reciproce (urmate de „mărturisiri”, prin care liderii sectei află „tot ce mişcă” în ograda lor), ei au inventat recent o nouă metodă de a-i da pe faţă pe cei care cad în greşeală. Metoda e copiată din fotbal şi constă în arătarea cartonaşului galben. Pe vremuri, părinţii ţineau o nuia după uşă şi era suficient să o arate pruncilor neastâmpăraţi, că aceştia înţelegeau pe loc că „au zbârcit-o”. Astăzi „părinţii duhovniceşti” de la Pucioasa au evoluat şi promovează o parodie de „viaţă sportivă” între supuşii sectei, cum să se spioneze unii pe alţii cu cartonaşe pedepsitoare, ca apoi să se vândă stăpânilor lor:

« Eu sunt Cel ce vă împart de la Mine, iar voi trebuie să lucrați să aduceți rod, ca să aveți plată apoi, iar ca să aveți plată voi trebuie să vă vegheați unul pe altul pentru plata aceasta, că unul altuia vă sunteți mădulare și sprijin vă sunteți. Când cei înscriși la o întrecere fac dezordine față de legea întrecerii, unul din ei scoate un cartonaș spre știrea celui ce n-a lucrat bine. O, așa și voi să faceți, să scrieți pe un cartonaș: „frate, nu este frumoasă purtarea ta față de învățătura de peste noi”, și să ridicați cartonașul spre aducere aminte a felului cum trebuie să mergeți sau să lucrați, căci unii altora sunteți mădulare, iar toți sunteți trupul Meu, odihna Mea, casa Mea, fiilor. »[1] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2017)

Ne întrebăm când vor introduce ca metodă cartonaşul roşu şi ce efect benefic va avea acesta pentru sclavii de pe plantaţiile duhovniceşti ale "raiului" pucioşesc.

………………
Anca Ionescu-Târgovişte
15 iulie 2017
…………………


[1] www.noul-ierusalim.ro
 

Comentarii

Postări populare