501. Liderii pucioşi propovăduiesc o pace mincinoasă peste pământ

Cookie-urile ne ajută să ne oferim serviciile. Dacă folosiți serviciile noastre, înseamnă că sunteți de acord să folosim cookie-uri.



Minciunile liderilor “pucioşi” sunt tot mai îndrăzneţe şi mai ingenioase, duse până aproape de insolenţă. Acum ei pretind că Marea Judecată ar fi început deja la Pucioasa: apostolii judecă seminţiile, sfinţii judecă neamurile, oile sunt trecute de-a dreapta şi caprele la stânga... dar surpriză! Nimeni nu L-a văzut şi nu-L vede pe Dreptul Judecător în exerciţiul funcţiunii şi pe tronul judecăţii, iar promisiunea că “fiecare îşi ia plata sa” rămâne o vorbă goală, îndată ce pretutindeni cei răi îşi fac în continuare mendrele pe Pământ:
« Sunt Domnul Iisus Hristos și stau cu ucenicii Mei cei de acum două mii de ani deasupra cetății Mele de scaun din mijlocul pământului și neamului român și stau pe tronul judecății, precum este scris despre Mine și despre judecata făpturii, când fiecare își ia plata după cum este fapta vieții lui, iar tronul judecății pe care stau în văzduh aici, este cuvântul Meu. »[1] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 12 iulie 2016)
Culmea este că, doar cu cinci zile mai devreme, liderii pucioşi pretindeau că “Dumnezeul” lor încă mai face ordine pe pământ, căci lupta dintre bine şi rău era în toi, iar binele tot învingea la rău, prin lucrarea neobosită a îngerilor pucioşi:
« Pe pământ este nevoie de veghe din cer, iar Eu, Domnul Iisus Hristos, așez la veghe lucrarea cuvântului Meu și aleg cu ea în dreapta și în stânga binele de rău și e luptă mereu între bine și rău, și dacă n-ar fi veghea cea din cer totul s-ar amesteca și s-ar face un adânc fără de fund, dar veghea Mea nu-și are odihnă, și am sfinții în mare lucrare în toată vremea, căci în toată vremea lupta dintre bine și rău nu e să stea, iar oastea cerească stă în luptă cu oastea lui satana și e încă de luptat și de vegheat, iar Eu, Domnul, sunt la cârmă până la sfârșitul luptei și scris este să fiu Biruitorul și să aduc la împlinire taina cerului nou și a pământului nou, iar cele scrise se vor ivi dacă așa este scris, și de o parte și de alta lupta este în toi. »[2] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2016)
Să înţelegem de aici că lupta între bine şi rău s-a terminat după 5 zile, îndată ce pe 12 iulie 2012, “Biruitorul de la Pucioasa” a început Marea Judecată? Cum de s-a terminat totul aşa de repede, şi nimeni n-a băgat de seamă? Iată cum: Însuşi Dumnezeul” de la Pucioasa a adus şi a aşezat pacea pe pământ şi a subjugat răul, iar răul nu mai există din clipa aceea:
« Așez peste pământ pacea Mea și lucrez cu ea împotriva neliniștii dintre popoare, căci mai-marii de peste popoare și-au pierdut pacea și se tem unii de la alții [...]»[3] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2016)
Însă, pentru cei ce nu cred în minunea de la Pucioasa, care a adus pacea peste tot pământul, pentru aceia pacea nu vine încă, dar va veni şi la ei, căci  li se face şi lor urare de pace, ca şi ei să creadă că pacea este şi va veni şi la ei, când va fi să vină şi să fie:
« Pace vouă, popoarelor, și vouă, celor ce stați la cârma lor! O, pace vouă! [...] Eu, Domnul Iisus Hristos, am biruit nu prin sabie, ci prin iubire, și am adus numai alinare, numai binecuvântare și am spus: pace! [...] iar peste vremi de apăsare și de tulburare între popoare Eu rostesc și azi: pace! [...] este scris să vin cuvânt pe pământ și să păstoresc cu el popoarele și pe împărații lor și să aduc pace și mângâiere și iubire din cer, [...] Iată, văd tulburare între popoare și amenințare dintr-o parte în alta și rostesc cuvânt de pace și de ocrotire împotriva răului care se zbate să țină omenirea sub încordare mare. [...]»[4] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2016)
Se pare însă că promisiunea de pace a fost o gogoaşă umflată. Nicăieri n-a venit pace pe pământ de atunci încoace, ba din contră, parcă lucrurile s-au inflamat şi mai tare. Noi atentate teroriste în Europa, în care au murit oameni şi copii nevinovaţi, noi bombardamente care au atins spitale şi au omorât civili, un preot ucis în biserică de terorişti musulmani, noi încercări de lovituri de stat, care au adus durere, moarte şi distrugeri peste tot.
Şi în acest context, liderii “pucioşi” vorbesc despre pacea universală nu ca de o utopie, ci ca de un fapt deja împlinit. Ba, mai au şi imaginaţia să lanseze alte inovaţii doctrinare, prin care să-i atragă şi să-i amăgească pe naivi. Cică nu mai e de ajuns că Hristos a avut ca Înaintemergător pe Ioan Botezătorul; acum şi predicile de la Pucioasa, intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu”, sunt şi ele “Înaintemergător al Domnului”, iar liderii sectei, care le-au inventat, sunt şi ei ucenici şi “Înaintemergători”:
 « Calea Mea între cer și pământ este mersul Meu, care se face cuvânt, iar cuvântul Meu este înaintemergătorul Meu, așa cum Mi-a fost acum două mii de ani Ioan Botezătorul, care s-a născut pe pământ pentru Dumnezeu și pentru oameni și Mi-a fost înaintemergător, așa cum și cei care-Mi poartă azi lucrarea cuvântului Meu peste pământ în lung și în lat Îmi sunt ucenici mărturisitori și înaintemergători cu vestea Mea, care-Mi anunță biruința, și se va așeza pe pământ la vedere taina Noului Ierusalim  [...]»[5] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2016)
O altă promisiune mincinoasă a liderilor “pucioşi” este aceea că războaiele vor înceta, căci “Dumnezeul Pucioasei” va păzi de acum pământul de războaie:
« Iată, [...] Eu am făcut pământul, și voiesc să-l păzesc de războaie, să-l mângâi cu cuvântul Meu și să-i mulțumesc pentru toate câte dăruiește el oamenilor credincioși și necredincioși de pe el. [...]»[6] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2016)
Dar... surpriză! Duhurile pucioşeşti care se pretind a fi “duhuri de sfinţi” nu pricep cum va fi aceasta şi îşi arată întreaga lor nedumerire: “Oare cum vor simţi şi vor iubi popoarele pacea, stingerea războaielor şi iubirea care vin de la Pucioasa, când ele nu există?  Cum să facem cu oamenii și cu cârmuitorii lor, ce să mai ticluim, ca să-i păcălim?”:
« — Da, Doamne, e de strigat cu strigăt prelung peste pământ și peste popoare, [...] și iată, Tu, și noi, sfinții Tăi, chemăm popoarele spre duhul iubirii sfinte, cu care să Te afle pe Tine de Dumnezeu al lor și să-Ți simtă iubirea, cu care Tu stingi ura și războaiele și încordările de orice fel și aduci pacea, Doamne, și frumoși sunt pașii celor ce vestesc pacea, precum este scris! O, Bunule Învățător, cum să facem cu oamenii și cu cârmuitorii de popoare ca să iubească ei pacea, și cu duhul păcii lucrătoare să nimicească orice dușmănie dintre semeni și dintre noroade și să aducă bucuria și armonia și împărăția Ta cu ei, Doamne? »[7] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2016)
Iar răspunsul “Dumnezeului” de la Pucioasa nu întârzie să apară. El, El făgăduieşte că va lucra, şi va repara, şi va împlini tot binele de care are nevoie tot omul de pe pământ.
« — O, așa voi lucra, ucenicule iubit, căci omul strică, iar Eu repar, și împlinesc binele pe care omul nu și-l poate lucra, pentru că nu omul, ci Domnul trebuie să lucreze, precum este scris. »[8] ( citat din mesajul leliţei Mihaela din 7 iulie 2016)
De aceea zicea că acum aşează pacea pe pământ (“Așez peste pământ pacea Mea și lucrez cu ea...” ) şi că, în consecinţă, nu mai sunt războaie, nici suferinţă, nici deznădeje. Dar... de la promisiune la împlinire, se pare că este cale lungă.
Scopul acestei predici pucioşeşti se pare însă că a fost altul, strecurat cu grijă printre rânduri, şi el a fost atins: acela ca liderii sectei să se autoproclame “Înaintemergătorii Domnului”, pe acelaşi plan şi de acelaşi rang (sau de ce nu? chiar un pic mai sus) cu Sfântul Ioan Botezătorul.
…………………
Anca Ionescu-Târgovişte
29 iulie 2016
…………………




[1] www.noul-ierusalim.ro
[2] Ibid.
[3] Ibid.
[4] Ibid.
[5] Ibid.
[6] Ibid.
[7] Ibid.
[8] Ibid.
 

Comentarii

Postări populare