495. Ajutorul promis românilor de „Dumnezeul Pucioasei” că îi va ajuta la alegeri să scape de clica politică „roşie” s-a dovedit a fi un mare fâs




      Cu toată mobilizarea triumfalistă făcută de adepţii “pucioşi” pe Facebook şi cu tot ajutorul ”din ceruri” promis românilor de către Dumnezeul Pucioasei”, rezultatele alegerilor locale se arată a fi dezastruoase pentru partidul favorit ale sectei dâmboviţene (PMP - Partidul Mişcării Populare, opera bufă a fostului preşedinte Traian Băsescu). Rezultatele parţiale anunţate de BEC pe 7 iunie ora 16:00 arată cam aşa:

- În Bucureşti, dezastru total: primarul general şi toţi primarii de sectoare au fost aleşi din partidul PSD, în timp ce la Consiliul General, 40,64% din locuri au revenit Alianţei PSD-UNPR (de centru-stânga), 25,19% au revenit USB ( stânga radicală), 13,02 % au revenit PNL (dreapta vopsită în roşu, cu aspiraţii subterane la refacerea Noului USL), 7,07% a obţinut partidul lui Traian Băsescu (dreapta autentică), în timp ce  ALDE (dreapta aliată cu stânga, „struţo-cămila” cu aspiraţii declarate pentru refacerea Noului USL) a obţinut 6,39 %. Aşadar, în Bucureşti stânga unită are o majoritate zdrobitoare faţă de firavul partid de dreapta al lui Traian Băsescu.
- În ţară, circa 37,62% din primării au fost câştigate de PSD (de centru-stânga), 32,63% de PNL (dreapta vopsită în roşu), 5,89 % de către ALDE (dreapta aliată cu stânga şi cu aspiraţii la Noul USL), 5,20% au obţinut candidaţii independenţi, iar 4,13%  au revenit formaţiunii etnice maghiare, UDMR.
Candidatul PMP la Bucureşti (Robert Turcescu) a obţinut jalnicul procentaj de 6,43%, spre deosebire de candidata partidului roşu ( Gabriela Pandele de la PSD) a obţinut de aproape 7 ori mai mult!!! (43,14%)
Reamintim că, doar cu trei zile înainte de alegerile locale, liderii “pucioşi” au lansat o chemare disperată la vot, intitulată “Mesajul Domnului către neamul român”, prin care solicitau românilor să nu voteze cu reprezentanţii formaţiunilor socialiste (în frunte cu PSD), sugerându-le să se orienteze către cei ai partidului Marelui Cârmaci care a fost preşedintele Băsescu (să voteze cu candidaţii PMP, mai precis). Mesajul a fost vehiculat cu disperare şi pe Facebook de către ciracii liderilor pucioşi, în speranţa că vor racola cât mai mulţi adepţi care să empatizeze cu opţiunea pucioşească. În el se vorbea patetic despre pericolul ca “partidul roşu” al pesediştilor, aliatul lui satana, să pună mâna pe puterea locală în toată ţara. În acelaşi timp însă, el promitea solemn simpatizanţilor băsişti că vor putea să învingă, căci vor primi ajutor din cer, care va birui voinţa pigmeilor de pe pământ.  Cel care le va aduce ajutorul din cer va fi chiar “Dumnezeul pucioşilor”, care promitea că va veni cu ajutor mare şi nesperat din lumea nevăzută:
« O, e de luptat pentru nimicirea lui satana și a neștiinței, căci neștiința față de cele ce se săvârșesc pe pământ aduce neveghe și aduce necaz. Iar Eu, Domnul, te strig cu trei zile înainte, neam român, și te povățuiesc și te așez la veghe, iar dacă tu te vei lăsa atins de adierea Mea cea tainică te vei scula la luptă și vei putea de la Dumnezeu pentru soarta ta, căci din cer vine ajutorul, nu de pe pământ vine el. »[1] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 3 iunie 2016)
„Pucioşii” promiteau în acel mesaj că ajutoarele cereşti vor veni cu o structură, o dotare şi o disciplină militară, deci succesul lor va fi mai  mult decât asigurat:
« O, vin cuvânt la tine, țara Mea de azi, [...] Vin cu sfinții în oștiri ca să lupt pentru tine, și suntem din cer cu ajutor mare, numai să te găsesc la luptă și nu în nepăsare. Eu, Domnul, îți dau de știre că e zi de război pentru viața ta și că dușmanul cel roșu dă să te lovească pe la spate [...]»[2] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 3 iunie 2016)
Dar cel mai mare ajutor promis era ajutorul Duhului Sfânt. Oare cine se poate lupta cu Duhul Sfânt şi să nădăjduiască să câştige? Desigur că o asemenea promisiune era ca un cec în alb, asigurând o victorie fără replică a forţelor de dreapta în faţa „duşmanului roşu din stânga”. Acestea vor repurta victoria împotriva stângii vrând-nevrând, adică şi în eventualitatea improbabilă că ar renunţa la luptă sau ar fi tentate să dea bir cu fugiţii:
« E pregătit dușmanul cel roșu din stânga ta să-și câștige pe mai departe stăpânirea peste tine, popor român, iar Eu te vestesc să te ridici și să vezi bine ce ai de făcut și să chibzuiești pentru aceasta, iar Eu îți dau ajutor pe Duhul Sfânt, să sufle peste tine și să faci tu vrând-nevrând, știind sau neștiind să faci voia Mea, căci voia Mea este binele cel pentru tine, fiu român. »[3] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 3 iunie 2016)
Liderii „pucioşi” mai pretindeau că pesediştii nu vor putea fi învinşi fără implicarea directă a „Dumnezeului Pucios”, dar El  va fi în fruntea luptei, ca să învingă „Fiara Roşie care huleşte” (alianţa partidelor de stânga), căci aceasta trebuie neapărat să fie învinsă, ca să se împlinească Scriptura:
« O, dar fiara aceasta roșie nu poate fi biruită decât de Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, căci așa este scris, iar tu deschide-Mi când vin și te vestesc de luptă, neam român, căci în fruntea luptei sunt Eu, Domnul, numai să am oșteni de partea Mea din mijlocul tău, căci trebuie biruită fiara cea roșie, că hulește și are nume de hulă și multe nume, nu numai unul. »[4] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 3 iunie 2016)
În lupta cu Fiara Roşie (deci, cu partidele USL-iste conduse de Liviu Dragnea şi animate de amazoana Gabriela Vrânceanu-Pandele), “Dumnezeul Pucios” nu va lupta singur: el promitea că va aduce în luptă oştiri de duhuri nevăzute din cer, spirite care îşi vor lua numele sfinţilor români care, pe vremea vieţii lor, fuseseră deprinşi cu meşteşugul războiului (precum Ştefan cel Mare, spre exemplu):
« Îți trezesc din așternutul lor strămoșii, cu arme din cer să vină să biruiască pentru tine, popor român, că e zi de război ziua tragerii la sorț pentru cârmuire peste cetățile țării, căci cei din stânga au căutat strâmtorare să-ți pună în față și să te tragă cu înșelăciune legiuită de ei sub stăpânirea lor, sub care acum te țin supus și te mint de dimineață până seara și dau să-ți piardă veghea pentru ziua care te va întreba cu cine te alegi. »[5] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 3 iunie 2016)
Mesajul mai sugera şi cu cine trebuie să se voteze. Alegătorii trebuia să se orienteze spre partidul înfiinţat de către Marele Cârmaci Traian Băsescu (PMP), partid de dreapta asimilat cu „oastea curată”, pregătită pentru „luptă dreaptă” cu Fiara Roşie (partidele de stânga). Nu lipsea nici o „săgeată otrăvită” trimisă spre actualul preşedinte Iohannis, preşedintele-călător care „doarme la cârmă”, şi petrece după voia inimii, nesinchisindu-se de soarta românilor:
« O, popor român, tu ai avut cârmuitor veghetor cu mare iubire de țară și cu multă milă de tine, și altul a venit în locul lui acum și doarme acela la cârmă și petrece voia sa, dar tu auzi glasul celui ce ți-a fost cârmaci, și care trage semnalul pentru veghe, veghind pe mai departe pentru tine din locul lui de cârmuire peste cei ascultători strânși lângă el. El este cel ce te iubește, veghind și iubind și strângând oaste curată pentru binele tău, iar cei ce stăpânesc acum țara nu sunt de partea ta, și se vede bine aceasta. [...] Ieși la luptă dreaptă, că Mă doare să te văd mințit și tot mințit și să te văd că stai în neștiință și în nepăsare. »[6] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 3 iunie 2016)
Victoria în alegeri a dreptei împotriva stângii părea aşadar să fie asigurată. ”Dumnezeul” Pucioasei proorocea şi promitea totodată că va face în aşa fel ca toţi alegătorii să se trezească din letargia de până acum şi să fie vindecaţi de orbire şi să nu mai voteze cu socialiştii:
« Eu, Domnul, îți vindec acum vederea și mintea și te curăț de neveghe și te umplu de Duhul, ca să ieși la luptă și să alegi lumină, și nu întuneric pentru țara ta, și să ieși de sub oamenii minciunii vopsiți în roșu, semnul lui antichrist, iar tu trebuie să știi aceasta, că ești neam creștin. Eu, Domnul, te deștept, iar tu scoală-te să biruiești, după cum este cuvântul Meu de peste tine, neam român. »[7] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 3 iunie 2016)
Mesajul pucioşesc a fost reluat şi întărit chiar în ziua votării, deşi acest demers era contrar legii electorale. Apelul la război împotriva pesediştilor a fost reînnoit. De data aceasta tonul s-a asprit şi s-a renunţat la caracterul aluziv, pesediştii fiind numiţi pe faţă “vrăjmaşi vopsiţi în roşu”, emanaţi din “partidul vopsit în roşu”:
          « O, dar scoală-te, popor român, și nu mai sta și nu aștepta să fii biruit, [...] că trebuie răpus vrăjmașul vopsit în roșu și trebuie cumințit și umilit. [...] suflu peste tine și-ți dau vedere de sus și-ți stârnesc duhul veghii ca să te scoli să dai de peste tine jugul cel apăsător al partidului vopsit în roșu, care-și caută slavă și putere și scaune și nume și vreme pentru ei. »[8] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 5 iunie 2016)
          Chemarea la luptă cu cei „de stânga” era animată de o biruinţă prestabilită:
« [...] ridicați-vă, fii români, și fiți biruitori și luptați cu dreapta, fiilor, căci semnul sfintei cruci cu dreapta se face, nu cu stânga. Eu, Domnul Iisus Hristos, Eu vă îndemn, Eu vă ridic la luptă asupra vrăjmașului vopsit în roșu, [...]»[9] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 5 iunie 2016)
Biruinţa dreptei nu mai putea fi pusă la îndoială, îndată ce mesajul anunţa că această luptă politică are semnificaţia luptei dintre „Dumnezeu” cu „satana-antichrist”. Or, dintr-o asemenea confruntare numai „Dumnezeu”ar putea să învingă:
« O, Eu sunt Fiul lui Dumnezeu Tatăl și vin să-ți ung ochii inimii și ai duhului, popor român, și cuvintez pentru tine cuvântul Meu și-ți trezesc veghea, fiule, ca să vezi bine și să vezi drept și să te trezești frate pe frate și să biruiești acum pe cei din stânga vopsiți în roșu, căci roșu este semnul lui satana-antichrist, împăratul mincinoșilor, [...] »[10] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 5 iunie 2016)      
Cei care încă nu se hotărâseră cu cine să voteze, urmau să fie călăuziţi ca să voteze neapărat cu PMP-ul, ca să facă voia „Dumnezeului Pucioasei” şi să scoată ţara din „pericolul roşu”:
« O, de peste tot scoală-te, scoală-te, fiu român, și fă semnul sfintei cruci peste tine și peste țară, și chiar de-ai sta atât de orb încât să nu vezi primejdia vrăjmașă, Eu, Domnul, îți vindec vederea, fie ea și din naștere, și te ridic să poți ca Dumnezeu în ziua aceasta, când ți se scrie soarta cu însăși mâna ta, pe care voiesc Eu s-o conduc după voia Mea cea bună pentru tine acum. »[11] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 5 iunie 2016)
Pentru cei care încă s-ar mai fi îndoit de succesul forţelor de dreapta, mesajul anunţa că ÎnsuşiDomnul” Pucioasei va conduce lupta şi va lucra atât de tainic şi de eficient, că nimeni nu-I va putea sta împotrivă, căci El este Cel Care Poate:
« O, hai la luptă dreaptă, fiu român! Eu, Domnul, sunt în fața luptei, dar scoală-te și auzi și vezi că Domnul este cu tine și vezi că te strigă Domnul! Tainic lucrez și tainic te ajut să poți, căci când nimeni nu mai poate sau nu mai vrea să poată, poate Domnul, dar poate pentru cei ce ascultă și cred de la El. »[12] (citat din mesajul leliţei Mihaela din 5 iunie 2016)
Cât a putut „Domnul Pucioasei”, s-a văzut.
După regruparea forţelor de stânga victorioase, liderul acestora (Liviu Dragnea) a anunţat deja o mare alianţă  a celor 1700 de primari roşii, reprezentând 27 de judeţe ale ţării, respectiv 53%.

Iată aşadar că nu PMP-ul a câştigat, ci PSD-ul. Nu Robert Turcescu a câştigat, ci Gabriela Pandele.

Dumnezeul” pucioşilor S-a lăudat că este un Dumnezeu Atotputernic, capabil să-i învingă pe vrăjmaşii pesedişti, dar  “proorocia” Lui s-a infirmat în mod lamentabil. Liderii “pucioşi” sunt din nou puşi în faţa unei realităţi ruşinoase, adăugând încă o proorocie mincinoasă lângă multe altele.

Ce vor face acum liderii “pucioşi” – proorocii mincinoşi?  Îşi vor pune oare cenuşă în cap? Nicidecum. N-au făcut-o nici în alte multe alte situaţii similare, nu o vor face nici acum. Vor încropi la repezeală un alt mesaj, pe care îl vor lansa cu proxima ocazie (joi, 9 iunie, de ziua Înălţării, ar fi primul prilej) în care vor arunca toată vina pe “poporul cel neascultător”, care n-a înţeles cât bine îi dorea Dumnezeul Pucioasei dacă ar fi pus ştampila pe căsuţele PMP-ului, şi nu pe cele ale guşterilor roşii.


…………………
Anca Ionescu-Târgovişte
7 iunie 2016
…………………

Comentarii

  1. Degeaba huliți noul Ierusalim Pucioasa că pe călăul vostru nu l-ați convins ' se pare că goge translate pardon google translate nu vă iubește așa de mult sau nu poate săracul! hahaha!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai putea fi un pic mai explicit? Cine huleşte pe cine? Cine călăuzeşte pe cine? Cine translatează pe cine? Din dilema asta nu putem ieşi. Am zis!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Coment.

Postări populare