460. Liderii sectei „Noul Ierusalim Pucios” Îl amestecă din nou pe „Dumnezeul” lor în ciorba sleită a politicii dâmboviţene şi-i îndeamnă pe români la rebeliune


  
Spre deosebire de Dumnezeul creştinilor, Care are ca preocupare singulară şi fundamentală purtarea de grijă asupra întregii Sale creaţii văzute şi nevăzute, “Dumnezeul” inventat de sectanţii pseudocreştini de la Pucioasa  Şi-a prestabilit ca singură preocupare destinul neamului românesc, pe care l-a desemnat “poporul ales”, şi pentru care Se amestecă periodic în disputele politice meschine ale miticilor dâmboviţeni. În lipsă de alte griji, aceasta pare a fi rămas obsesia de căpătâi a acestei clone meşteşugite căreia liderii sectei “pucioşeşti” i-au atribuit în mod fraudulos numele Domnului Iisus Hristos.
După bucuria prostească şi declarat complice în faţa asasinării lui Nicolae Ceauşescu din ziua de Crăciun a anului 1989, “Dumnezeului” Pucioasei I S-a mai atribuit de către liderii sectei  şi o tentativă de reinstaurare a monarhiei şi de aducere pe tron a expiratului rege Mihai I de Hohenzollern-Sigmaringen.  Tentativa nu a izbutit, dar este corect a aminti faptul că liderii “pucioşi” nu s-au limitat doar la lucrarea contemplativă (adică la credinţă, la speranţă şi la rugăciune), pentru a-şi vedea visul cu ochii.  Ei au plăsmuit la modul concret această lovitură de palat şi au participat efectiv la ea, prin încercarea de a atrage în complotul politic unele personalităţi ale vremii (inclusiv ministrul armatei din acea vreme, Victor Atanasie Stănculescu, căruia i-au trimis scrisori pentru a-l atrage de partea conspiraţiei monarhiste). Desigur că nimeni nu i-a băgat în seamă, chiar dacă ei îşi declinau tentativa şi o atribuiau unui “Dumnezeu” inventat, zis “al Pucioasei” sau “al Noului Ierusalim”, iar complotul n-a depăşit faza tentativei de a face racolări, fiind eşuat chiar din faşă.
Văzând că monarhia nu pare a mai avea vreo şansă, ci e aproape “moartă  în păpuşoi”, liderii sectei s-au reorientat treptat spre valorile republicane. L-au ales pe cel care părea cel mai anticomunist (pe Traian Băsescu – deşi el însuşi fusese membru al PCR), şi au început să-l laude şi să-l perie şi să-l linguşească pe faţă, prin aşa-zise “misive” venite din cer, de la “Dumnezeul” lor imaginar. L-au prezentat în misivele lor ca fiind cel mai patriot român, cel mai înţelept cârmaci, cel mai iscusit preşedinte; l-au susţinut pe faţă şi pe dos în toate împrejurările în care opoziţia criptocomunistă a lansat tentative disperate şi ilegale de a-l răsturna pe Băsescu de la putere; s-au rugat stăruitor pentru el la “Dumnezeul” lor, ca să fie bădica Traian sănătos şi biruitor cu toţi ciumeţii care-l urau şi-i purtau sâmbetele. Dar iată că a venit şi vremea ca Băsescu să se departă în mod paşnic de funcţia sa, după două mandate marcate de o prestaţie plină de realizări, dar contestată şi judecată vehement de adversarii săi politici. Liderii “pucioşi” s-au grăbit să-i ursească lui Traian Băsescu din partea “Dumnezeului” lor că va mai avea parte de niscaiva cârmuire a românilor, (poate în funcţia de prim ministru, de ce nu?) pe motiv că altul ca el nu se mai găseşte:

« [...] iar Domnul să ştiţi că îl va folosi pe mai departe pe cel ce a fost timp de zece ani până acum cârmaci al neamului român şi vă va trezi prin el mereu, mereu, ca nu cumva voi să cădeţi spre somn şi să vă prindă tăvălugul şi să vă facă rău, că iată, peste voi pentru veghe nu mai este om cu milă de voi, om cu atâta dragoste de ţară şi de neam aşa cum a fost acesta, pe care voi acum daţi să-l prindeţi sub judecată şi să-i cereţi socoteală, fără să aveţi dreptul de judecători peste el. »[1]  (Citat din mesajul Mihaelei din 19 aprilie 2015)

Aceasta e o probă că liderii “pucioşi” urmăresc cu maximă atenţie pulsul politic al ţării, altminteri n-ar fi putut să ştie că, în pofida tuturor aparenţelor, aşa-zisa luptă pentru eradicarea corupţiei la nivelul cel mai înalt nu este decât un paravan menit a masca activitatea ocultă a unei coaliţii politico-mediatice construite împotriva lui Traian Băsescu. Cei care “dau să-l prindă fără judecată” pe Traian Băsescu încearcă prin aceasta să se arate docili şi chiar servili noii puteri instaurată la Cotroceni, deoarece noul preşedinte stă de acum permanent sub riscul de a-i fi comparate stângăciile, neimplicarea şi muţenia ereditară cu dibăcia de mediator şi abilităţile de comunicator ale predecesorului său, care a fost un adevărat “preşedinte-jucător”.
Despre acest subiect, talentatul jurnalist Ion Cristoiu spunea, într-unul din articolele sale, următoarele:

Asistăm în ultimul timp la Războiul angajat tot împotriva unui singur om – Traian Băsescu – de o Coaliție politico-militaro-mediatică înfricoșătoare.  Războiul e unic prin inegalitatea forțelor angajate de o parte și de alta. De o parte, Traian Băsescu, fără puterea de președinte, fără posibilitatea de a se apăra, fără imunitate, fără armata de maidanezi care-l lingeau sub coadă, de cealaltă parte, partide precum PSD și PNL, televiziuni de știri, precum Antena 3, România tv, Realitatea tv, site-uri cu acționari prea discreți ca să nu fie vorba de firme paravan ale Serviciilor secrete. Acestei Coaliții politico-mediatice din 2009 și din 2012 i s-a adăugat Binomul SRI-DNA. Și dacă ne gîndim la ștabii altor Structuri, îmbogățiți peste marginile bunei cuviințe în cei zece ani de mandat, dispuși acum să-l vîndă din nou pe Iisus Christos pentru a-și păstra funcțiile și privilegiul de a fura mai departe, la toate instituțiile Statului de forță creat și fortificat chiar de Traian Băsescu, vom avea imediat proporțiile de speriat ale Puterii cu care se confruntă cetățeanul Traian Băsescu.”[2]
Avem aşadar devoalată aici o întreagă conspiraţie murdară a unor indivizi însetaţi de putere, care calcă în picioare cele mai elementare legi ale justiţiei şi moralei, printre care cele ale unei judecăţi nepărtinitoare pentru persoane şi pentru fapte. Liderii “pucioşi” nu ezită să treacă şi ei de partea celui mai slab şi marginalizat care, întâmplător sau nu, este acelaşi cu cel pe care ei îl simpatizează: Traian Băsescu. Pentru început, ei deplâng starea naţiunii, ajunsă sub stăpânirea unei monstruoase coaliţii, noul USL care l-a combinat în angrenajul său şi pe noul preşedinte, caracterizată prin nedreptate, necredinţă, neînţelepciune şi lipsă de iubire. Ei îi incită făţiş pe români la nesupunere şi la revoltă, îndemnându-i să se scoale, să iasă în stradă şi să răstoarne ordinea socială şi conducerea de stat existentă, instaurată de o tagmă de jefuitori:
« O, Mi-e jale de la cei ce stăpânesc peste tine cu nedreptate, cu necredinţă, cu neînţelepciune şi cu neiubire de Dumnezeu şi de ţară, Mi-e jale de la ei, popor român! O, de atâtea ori am strigat peste tine trezire în vreme rea şi grea, şi tot aşa te strig şi acum, în zi de praznic de Înviere: O, scoală-te şi dă de peste tine pe cei ce nu iubesc ţara, ci doar petrec petrecerile lor şi iau pentru ele din avutul ţării. O, roagă-te Mie să cadă de pe scaune cei ce te stăpânesc cu nedreptate şi cu mâinile nespălate. Hai cu unire să lucrăm şi să punem la locul lor dreptatea şi mila şi iertarea şi pacea şi buna orânduială precum în cer! O, scoală-te, neam român, şi caută în mijlocul tău pe cei cu duhul subţire, pe cei care văd şi înţeleg, şi caută tu să ai căpetenii peste tine fii destoinici din mijlocul tău, căci vai de cetatea care nu are conducători peste ea, ci doar jefuitori! »[3]  (Citat din mesajul Mihaelei din 19 aprilie 2015)
Liderii “pucioşi” deplâng faptul că la cârma ţării nu mai este Băsescu, singurul care s-a dovedit a fi iubitor de ţară şi de neam, veghetor şi luptător împotriva nedreptăţii care s-a infiltrat peste tot. Neamul românesc este chemat să se trezească din starea de nepăsare faţă de propria sa soartă:
« O, e multă nedreptate lucrată de sus în jos în mijlocul tău, neam român! O, scoală-te şi vezi ce este de făcut cu toată soarta ta, că tu nu mai ai acum peste tine veghetori pentru viaţa ta, o, nu mai ai, şi mişună mult nedreptatea dinspre vârf prin ţară. O, trezeşte-te când vezi că nu e bine. O, trage clopoţelul ca să se audă şi să nu fii tras spre întunericul celor ce s-au aşezat sus pe scaune ca să le fie lor bine şi cinste, iar tu nu mai ai acum peste tine veghetori cu milă, o, nu mai ai, şi voiesc să te ajut şi să te povăţuiesc, că Mă doare să te ştiu sub mâini care te ţin sub voia lor. O, de când nu mai este la locul cârmei cel ce-şi iubeşte cu foc în inimă ţara şi neamul, veghind cu iubire şi cu grijă peste soarta ţării, de atunci s-a pus parcă zăbranic peste faţa ta, o, ţara Mea de azi [...]»[4]  (Citat din mesajul Mihaelei din 12 aprilie 2015)
Românii sunt mustraţi că sunt delăsători şi nu se ridică să se descătuşeze de cei care conduc astăzi, punând apoi la cârma ţării o nouă călăuză (adică, un nou preşedinte), care să semene cât mai mult cu Băsescu:
« [...] iar ceea ce Mă doare este că tu taci şi nu te scoli la veghe şi la descătuşare de sub cei ce n-au milă de tine şi n-au dragoste de ţară ca să facă în tine armonie, căci n-au decât duh de trufie şi de nepăsare şi de neveghe pentru ţară. O, scoală-te şi lucrează-ţi salvare şi caută cu călăuză peste tine, dar caut-o ca s-o găseşti, caută din loc în loc, şi să nu fie pe nicăieri fără cârmă peste ei fiii români. Iată, nu se pot uni într-un singur duh şi lucru cei ce se dau că-ţi vor binele, dar dacă ei nu pot fi una, pot ei să-ţi facă ţie bine? O, nu pot aceştia să-ţi facă bine, căci unii se ţin de scaune, iar alţii dau să le ia pentru ei, şi nu aşa e puterea şi lucrarea ei, ci este altfel, şi iată, roagă-te Domnului să caute ajutor pentru tine, neam român. »[5]  (Citat din mesajul Mihaelei din 12 aprilie 2015)
Misiunea de a schimba ceva pe eşichierul politic al României pare însă a fi atât de dificilă, încât Persoanele “Sfintei Treimi de la Pucioasa” se invită Una pa Alta ca să caute noi cârmaci: Fiul Se simte depăşit de această grea misiune pe care o are în “planul ceresc” şi Îl invită pe Tatăl să încerce să facă El  acea minune pe care n-au putut-o  face nici “Fiul Pucioasei”, nici fiii neamului românesc cel înrobit de stăpânii lui cei fără dragoste de ţară:
« O, Tată scump al Meu, caută Tu cârmuitori cu milă de ţară şi de neam pentru neamul român, căci fiii acestui neam sunt robiţi acum sub cei fără dragoste de ţară, dar lucrează Tu, Tată, şi fă bine şi fă lumină peste neamul român. [...] că se suie durere la cer dinspre cei ce s-au aşezat acum să stăpânească peste ţara română fără să iubească acest neam şi acest pământ binecuvântat, şi va fi să lucrez Eu, Domnul, pentru soarta acestui neam, că am în planul ceresc acest pământ şi neam şi am lucrarea venirii Mele cuvânt pe pământ pe vatra lui. »[6]  (Citat din mesajul Mihaelei din 12 aprilie 2015)
Faptul că acum românii au alt preşedinte în locul lui Băsescu este considerat de liderii “pucioşi” nesemnificativ, nefolositor şi neproductiv. Ei sugerează că acesta este un om de paie (ca şi când nu există), adus la putere într-un mod foarte dubios (probabil de “serviciile” la care face aluzie Ion Cristoiu în articolul lui) ca să poată fi apoi şantajat şi manipulat, incapabil să conducă poporul ca o călăuză înţeleaptă, incapabil să înlăture dezbinarea din popor şi să facă noua politică pe care a promis-o şi să aducă unitatea pe care a trâmbiţat-o în campania electorală:
« Iată, neamul român nu are, nu mai are călăuză şi e numai dezbinare peste tot între fiii români şi zic ei că aşa este în politică, iar zisul lor nu-i scapă de vina de a nu avea iubire între ei şi unitate pentru mersul ţării. »[7]  (Citat din mesajul Mihaelei din 12 aprilie 2015)

 În plus, noul preşedinte are un handicap insurmontabil în viziunea pucioşilor xenofobi. Chiar dacă el pretinde că este român şi că gândeşte şi simte româneşte, faptul că este neamţ de origine înseamnă că nu poate fi “român verde”, adevărat, ci e un român vopsit, trufaş şi lipsit de frumuseţe la suflet şi la vorbă şi la faptă, ceea ce ar confirma faptul că “nu toţi românii sunt români”. La fel ca noul preşedinte sunt şi cei ce-l slujesc şi s-au combinat într-o coaliţie politico-mediatică al cărei scop este discreditarea totală a lui Traian Băsescu. Într-adevăr, pe 17 aprilie un grup de 7 inşi cu apucături de tâlhari la drumul mare au simulat un “interviu” la Realitatea TV, dar în care plănuiseră vicleneşte să-l pună pe Băsescu în situaţii umilitoare, inclusiv de a accepta că mandatele sale de preşedinte ar fi fost o catastrofă pentru români:
« O, nu toţi românii sunt români, aşa cum nu toţi iudeii au fost iudei după adevăr şi după faptă [...] de când Tatăl Meu l-a zidit popor ca să aibă el ani cât Domnul pe pământ şi să fie acest popor măreţ între popoare, dar nu cu fii trufaşi în mijlocul lui şi nu cu cei ce nu sunt frumoşi la suflet şi la vorbă şi la faptă pentru adevăr, căci am privit acum două zile când s-au strâns câţiva într-un gând şi au ruşinat neamul cu trufia lor, apăsând cu cerere de cont peste cel cu duhul tare, peste cel care a fost plin de veghe până acum la cârma neamului român, lucrând cât a putut de mult prin mare strâmtorare de timp şi de fapte. »[8]  (Citat din mesajul Mihaelei din 19 aprilie 2015)
Din fericire pentru el, Băsescu a dovedit că încă are tărie de spirit şi isteţime pentru a-i pune pe toţi aceşti pseudo-jurnalişti în situaţii ridicole, aşa încât emisiunea a fost un fiasco pentru şireţii uneltitori. Aceştia, conduşi din platou de Rareş Bogdan şi din umbră de Cosmin Guşe, au fost ruşinaţi de Băsescu, care s-a dovedit mai pregătit, mai corect şi mai cult decât ei. Liderii “pucioşi” fac aluzie şi la stăpânul uneltitorilor, pe care ei îl slujesc, atunci când sugerează cumva că şi cărţile care încearcă să-i poleiască paşii celui care a ajuns în mod cel puţin  dubios în funcţia de preşedinte al ţării (“Pas cu pas”, apărută deja, şi “Primul pas”, anunţată doar, pentru un viitor neprecizat) sunt nişte lucrături ieftine, nişte colaje de discursuri, ticluite de cei din anturajul noului Stăpân de la Cotroceni:
« O, am privit din cer peste această adunare şi am dat putere de duh celui prins sub şiretenia lor şi au fost ei ruşinaţi, şi au aţâţat aceştia neamul român cu lucrarea lor cea plină de răutate şi de necuvioşie în faţa unui om care le-a fost şi lor veghetor şi stăpân cu veghe zece ani peste ţară, căci un conducător de neam este el tuturor conducător, fie ei buni sau răi, iubitori sau neiubitori de neam, dar iată ce sunt în stare unii din fiii români, care nu gândesc adânc şi nu văd înainte nici măcar pentru paşii lor, căci fiecare clipă, aşa cum şi-o lucrează omul, are legătură cu viitorul lui. »[9]  (Citat din mesajul Mihaelei din 19 aprilie 2015)
Liderii “pucioşi” mai sugerează şi faptul grav că nici Justiţia nu mai are credibilitate. Unii judecători s-au făcut preş în faţa Stăpânului şi, în micimea sufletului lor, au început să împartă pedepse nedrepte pentru adversarii politici ai noului regim. Va veni însă şi vremea lor, când vor da socoteală de sentinţele lor nedrepte, căci nimeni nu va scăpa nepedepsit; după faptă, şi răsplată:
« Îi îndemn acum pe toţi fiii neamului român să nu-şi facă rost de judecată, căci dacă dau să fie judecători fără să aibă acest drept prin micimea lor, vor fi judecaţi, căci Eu am spus şi s-a scris: «Cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura». »[10]  (Citat din mesajul Mihaelei din 19 aprilie 2015)
Retragerea lui Băsescu din funcţia de preşedinte al ţării, deşi era inevitabilă pentru că aşa prevede legea, este privită ca o mare tragedie naţională. Noul Conducător (Fuhrerul) este ca şi când n-ar fi, pentru că este inert, neiubitor de neam şi incapabil să-i înţeleagă durerile şi nevoile. Deşertăciunea şi fărădelegea se întind peste tot, prostia şi răutatea domnesc în voie. Toţi se judecă acum unii pe alţii, fraţii se denunţă între ei, iar judecătorii de profesie sunt fie leneşi, fie corupţi, fie părtinitori şi nedrepţi:
O, plânge Domnul pentru voi şi plâng sfinţii că nu mai aveţi conducător, căci cei care s-au aşezat să vă conducă acum nu vă iubesc, nu vă cârmuiesc, nu vă veghează, iar voi vedeţi aceasta. O, fiţi credincioşi. Luaţi de la Domnul şi credeţi Lui şi lăsaţi-vă învăţaţi de El, că pe pământ e coasa morţii şi a deşertăciunii şi a fărădelegii şi nu pot oamenii să vadă aceasta, de vreme ce le place aşa, fără vedere. O, lăsaţi prostia şi răutatea cei ce lucraţi aşa, că iată, vede Domnul şi Îl înlăcrimaţi, căci voi trebuie să fiţi fraţi iubitori, şi nu toţi puteţi fi judecători unii peste alţii [...]»[11]  (Citat din mesajul Mihaelei din 19 aprilie 2015)
Se pare că acesta este cel mai mare rău: atunci când judecata omenească a ajuns să se facă cu răutate şi cu nedreptate. Este ceea ce-l paşte şi pe Băsescu, căci adversarii lui politici au epuizat toate variantele posibile de a-l îngenunchea. Doar atât le-a mai rămas să facă, să-l judece cu nedreptate şi să-l condamne la puşcărie, iar pentru asta fac acum repetiţie generală pe apropiaţii lui Băsescu, creând şi o atmosferă credibilă pentru atunci când vor pronunţa sentinţele lor abuzive:
« Că iată, v-aţi luat acest drept, aşa cum judecătorii neamului român s-au apucat să nu mai lucreze dreptatea, ci să lucreze rău, fără să se teamă de dreptatea cea din cer, care spune prin Scripturi pentru judecători: «Iubiţi dreptatea şi nu nedreptatea, judecători ai pământului!», iar pentru aceasta judecătorii trebuie să se roage Domnului să le insufle El duhul dreptăţii şi tot ajutorul şi toată descoperirea cea adevărată pentru adevăr, ca nu cumva să apese ei cu nedreptate peste om şi să-şi facă rost de păcat şi de judecată grea pentru ei apoi, căci la Domnul este îndreptarea omului şi iertarea şi mântuirea apoi. »[12]  (Citat din mesajul Mihaelei din 19 aprilie 2015)
          Liderii “pucioşi” dovedesc aşadar că au o perseverenţă nestrunită şi o apetenţă interesată pentru dezbaterea şi influenţarea vieţii politice, incompatibile cu pretenţia lor exprimată mereu de a fi purtătorii exclusivi ai mesajului reconcilierii şi a păcii creştine. Acest mesaj ar trebui să fie detaşat, desprins de mentalitatea laică, deoarece el n-ar trebui să mai vadă în oameni partide, secte, naţiuni, stăpân şi servitor, român şi neamţ, ţigan şi ungur, parte bărbătească şi parte femeiască, fiindcă toţi ar trebui să ajungă să fie una întru Hristos. Se vede însă că visul lor mai vechi, acela de a se combina insidios cu vreun personaj aflat vremelnic la putere, pe care să-l dirijeze apoi din umbră în numele “Dumnezeului” lor, pare să nu fi dispărut odată cu eşecul tentativei lor, cea din anii ’90, de aducere pe tron a regelui Mihai al II-lea, fost Întâiul.

…………………
Anca Ionescu-Târgovişte
21 aprilie 2015
…………………





[1] www.noul-ierusalim.ro
[2] http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-o-noua-coalitie-politico-mediatica-impotriva-lui-traian-basescu-de-asta-data-militarizata.html
[3] www.noul-ierusalim.ro
[4] Ibid.
[5] Ibid.
[6] Ibid.
[7] Ibid.
[8] Ibid.
[9] Ibid.
[10] Ibid.
[11] Ibid.
[12] Ibid.

Comentarii

Postări populare