444. Liderii „pucioşi” proorocesc: „Traian Băsescu va fi păstrat pe un loc de cârmuire şi după terminarea mandatului de preşedinte”




Simpatia liderilor “pucioşi” faţă de actualul preşedinte Traian Băsescu este statornică şi nu se dezminte. Deşi i-au mai rămas puţine luni din mandatul legal la cârma statului, preşedintele Băsescu este văzut de liderii “pucioşi” ca fiind un element singular al clasei politice româneşti. Acesta este considerat a fi singurul “cârmaci” destoinic şi predestinat pentru a conduce România, motiv temeinic pentru a fi sprijinit, îndemnat şi proorocit ca să rămână cumva pe mai departe la cârmuirea ţării, oricare ar fi artificiul legislativ la care ar urma să se apeleze în acest scop.
În antiteză, liderii actuali (socialiştii conduşi de Victor Ponta) sunt văzuţi ca demolatori ai valorilor perene ale statului, motiv suficient ca poporul român să fie îndemnat de către liderii “pucioşi” la neascultare şi la revoltă, să nu-i primească pe aceşti politiceni aflaţi temporar la putere (“cei de la mijloc”, care mint poporul cu “limbă de miel” şi care nu vor binele poporului):

« O, [...] nu uita să nu-i asculţi şi să nu-i primeşti pe cei ce de la mijloc te sapă cu limbă de miel blând ca să nu pricepi tu cât rău dau ei să-ţi lucreze şi să te supună lor şi să-ţi sugă vlaga, o, ţara Mea de azi. »[1] (citat din mesajul Mihaelei din 20 aprilie 2014)

În mod repetat, Traian Băsescu este prezentat de către liderii „pucioşi” drept singurul „cârmaci” înţelept, veghetor şi responsabil, capabil să scoată ţara din deriva şi strâmtorarea  în care se află:

« O, ia aminte, ia aminte la Dumnezeu, şi ia aminte, iar şi iar ia aminte la cârmaciul de peste tine, care te călăuzeşte spre înţelepciune în vreme de strâmtorare, că eşti în strâmtorare, ţara Mea, eşti aşa din pricina celor ce s-au aşezat pe scaune ca să fie ei conducători, dar ei nu văd cât rău îţi fac, căci ei nu ştiu să te iubească, nu ştiu să-şi iubească ţara şi neamul. Tu însă ia aminte la cel din frunte, la cel de la cârmă, care iată cât te veghează, şi se vede din cer cât te veghează arătându-ţi calea şi ferindu-te de cădere şi de rătăcire şi de asuprire omenească şi de minciuna celor ce te mint... »[2] (citat din mesajul Mihaelei din 20 aprilie 2014)

Din păcate, după 10 ani de rodnică petrecere în demnitatea de preşedinte al ţării, mandatul lui Traian Băsescu încetează fără drept de apel în decembrie 2014, conform legii. Cu toate acestea, liderii pucioşi sunt optimişti. Ei îi îndeamnă  pe români să asculte de „corăbierul” Băsescu pe mai departe, iar acestuia îi prezic un viitor strălucit în politică (dar, neapărat făcând tot o politică de „dreapta”), undeva, tot la cârmuirea ţării (cel mai probabil, pe un post de prim ministru!):

«... o, neam român, iar Eu, Domnul, vin şi te învăţ de cine să asculţi, de la cine să iei sfat şi pe cine să urmezi, şi-ţi spun să asculţi de cuvântul celui ce stă la cârmă şi la veghe pentru tine şi pentru viaţa ta de azi şi de mâine, şi roagă-te, o, neam român, roagă-te Domnului pentru soarta ta, căci se apropie schimbarea celui de la cârmă şi de la veghe, şi vai ţie dacă nu vei asculta să ştii ce să faci! Eu dau cumva să-l păstrez la loc de cârmuire pe mai departe, că are nevoie corabia română de veghetori cu inimă mare la cârma ei, căci altfel ar fi greu de tot, fără el ar fi greu şi ai cădea sub robie, ţara Mea, că nu se găseşte minte sănătoasă şi plină de veghe şi de înţelepciune ca şi la acest fiu atât de credincios neamului român între fiii acestui neam. Noi, cei din cer, privim cu grijă sporită pentru cel ce va fi pe mai departe la cârma neamului român, ca să ţină acela la dreapta lui pe acest fiu român, atât de credincios acestui neam. »[3] (citat din mesajul Mihaelei din 20 aprilie 2014)

Păstrarea la cârmuire a lui Băsescu nu pare a fi nici  un moft vaporos, nici un deziderat idealist. El este prezentat ca o realitate inevitabilă a viitorului, îndată ce aceasta este expresia voinţei unui “Dumnezeu” al Pucioasei care Se proclamă “Atotputernic”:

« O, pace ţie, celui ce stai acum la cârma neamului român! Hristos a înviat! Roagă-te cu toată casa ta şi cu toată ţara ta, cu toţi fiii cei plini de credincioşie, că vreau să te păstrez ajutor pentru neamul român. De mila şi de iubirea Mea pentru neamul român, de aceea voiesc să te păstrez pe loc de cârmuire, că nu are cine veghea cu sănătate de veghe dintre cei ce s-au îngrămădit să stea pe scaune mari şi să se îmbogăţească de averi şi de slavă de pe spinarea celor mulţi. »[4] (citat din mesajul Mihaelei din 20 aprilie 2014)

Desigur că orice dar, dacă nu este dezinteresat,  trebuie să aibă un preţ. Preţul „darului” pe care liderii „pucioşi” îl fac lui Traian Băsescu (asigurarea unui post de guvernator la cârma “corăbiei” care este România) ar urma să fie acela de trâmbiţaş al învăţăturilor eretice de la Pucioasa. Băsescu ar urma să gireze (cu autoritatea poziţiei tocmai dobândite prin bunăvoinţa “Dumnezeului” Pucioasei) autenticitatea sectei şi învăţătura ei, ca fiind „direct de la Dumnezeu”, urmând să devină el însuşi un propagandist pentru „calea de la Pucioasa” şi un „învăţător” oficial al sectei:

«  O, veghează, fiule, că Eu, Domnul, veghez în toată clipa soarta acestui neam. Veghează şi învaţă pe cei ce te ascultă, învaţă-i să nu trăiască lumeşte pe pământ, ci creştineşte, căci Eu sunt Dumnezeul neamului creştinesc, iar neamul român este scris neam creştin pe masa cea de sus, cea din cer. Veghează tu mersul celor ce se scoală acum la luptă împotriva slujitorilor minciunii, a celor ce se zbat să biruiască pentru ei neamul român. O, învaţă-i pe cei ce au credincioşie şi nelăcomie, învaţă-i să nu uite viaţa creştină şi arătarea ei la vedere, ca să pot Eu, Domnul, să pot să fiu cu ajutorul tot pentru acest neam acum. Învaţă-i calea pe cei buni. Eu sunt Calea. Învaţă-i să nu trăiască fără Dumnezeu, ci să semene cu Mine să-i înveţi. O, nu cu lumea, ci cu Dumnezeu să semene neamul român, că e mare în cer numele de român. Eu sunt Învăţătorul Cel de la Tatăl, iar tu să-i înveţi din partea Mea pe ei. Amin. »[5] (citat din mesajul Mihaelei din 20 aprilie 2014)

Dacă ne reamintim că aceleaşi manevre au fost încercate (fără vreo urmă de succes) de către liderii pucioşi şi cu regele Mihai, prin anii ’90 ai secolului trecut, căruia i se promitea revenirea pe tronul ţării, ne întrebăm cât succes vor avea acum noile manevre politicianiste, dar profund fanteziste, ale liderilor sectei „Noul Ierusalim” de la Pucioasa.

…………………
Anca Ionescu-Târgovişte
21 aprilie 2014
…………………


Comentarii

Postări populare