396. Liderii "pucioşi" de la Noul Ierusalim îi consideră “trădători” pe adversarii politici ai lui Traian Băsescu



 Ultimele contorsiuni politice nu i-a lăsat nepăsători pe liderii pucioşi, mari amatori de chibiţăreală pe marginea manevrelor de acaparare a puterii de către cripto-comuniştii rebotezaţi “social-democraţi”.  Fani declaraţi ai lui Traian Băsescu, liderii pucioşi au observat imediat că scaunul acestuia se clatină şi că foamea lupilor tineri, care şi-au schimbat părul (şi l-au numit USL), dar năravul, ba., îi face pe aceştia tot mai agresivi. Prin urmare au purces la înjghebarea unui “cuvânt din cer”, ca venit de la “Dumnezeul” Pucioasei, menit să-i ameninţe pe duşmanii preşedintelui ţării ca să-şi bage sabia în teacă, până nu e prea târziu. Cuvântul începe cu hiperbolizarea calităţilor celui pe care ei îl simpatizează, Marele Cârmaci: bădica Traian este pur şi simplu “darul lui Dumnezeu” făcut poporului român, are un suflet mare cât roata carului (sau a timonei, ca să fim în ton cu atmosfera marinărească a mesajului), este de o bunătate proverbială şi stă neobosit la cârma ţării ca nu cumva corabia să se izbească de vreun aisberg şi să se scufunde. Din păcate pentru el şi pentru ţară, trădătorii iarăşi s-au ivit, au scos capul şi dau să-l sape  şi să-l răstoarne de la cârmă, ca să-i ia locul:

« I-am dat Noi neamului român în dar, i-am dat lui din mijlocul lui un om cu suflet mare ca să stea la cârma acestui neam înaintea popoarelor, şi n-a priceput acest neam bunătatea acestui om pentru el, Tată. L-am aşezat şi l-am păstrat la cârmă prin rugăciunea pentru el a poporului cuvântului Meu, ca să aibă acest neam duhul iubirii peste el, duhul milei şi al veghii. Iată, trădătorii iarăşi s-au ivit, căci n-a voit neamul român să aplece urechea şi să ia lucru sfânt să-l facă pentru binele acestui pământ, în care Eu Îmi am venirea. » (citat din mesajul Mihaelei din 3 iunie 2012)

 Cei de făcut, în aceste condiţii? Liderii pucioşi, după o scurtă dar profundă mediataţie asupra problemei, au găsit.  Vor cere “Tatălui” lor o minune mare, iar “Tatăl” lor, care mereu îi ascultă, le va face minunea. Trădătorii care au fugit la partidele vrăjmaşe ca să pună mâna pe alte bogăţii, vor fi biruiţi, Trufaşii şi urzitorii care voiesc răsturnarea de pe tronul prezidenţial a iubitorului de pământ şi de neam, Traian Băsescu, vor fi doborâţi la pământ şi nimiciţi. Cei curaţi la inimă, înscrişi pentru un post de primar sau de consilier la alegerile locale, îi vor birui pe cei care voiesc doar ranguri şi bogăţii, fără să urmărească binele poporului. Puterea cea rea a ciocoilor care voiesc din nou să sugă sângele poporului va fi făcută neputincioasă, căci fiii poporului vor învia la minte şi la cuget şi vor vota împotriva ciocoilor:

«Să cerem Tatălui minune mare, cu care să biruiască El pe cei trădători şi apucători de bogăţii pentru ei pe umerii acestui neam.
O, ai milă, Tată, de pământul şi de neamul român! Doboară pe cei trufaşi şi răstoarnă planul şi urzeala celor trădători, care dau să strivească de peste tot puterea cea bună a iubitorilor de pământ şi de neam! Ajută-I Tu pe cei curaţi la inimă pentru acest neam, şi fără ajutor să fie cei ce caută să apuce doar slavă şi bogăţii! O, nu lăsa puterea cea rea să poată, şi fă după mila Ta de Tată minuni de înviere peste fiii acestui neam! Amin. » (citat din mesajul Mihaelei din 3 iunie 2012)

În ziua alegerilor locale din 10 iunie 2012, cotată de către liderii pucioşi  ca “zi de cumpănă pentru soarta poporului român”, mesajul lor s-a radicalizat. Toţi românii responsabili sunt invitaţi să meargă la alegeri  şi să aleagă cârmuitori “după voia lui Dumnezeu”. Este vorba , desigur, despre “Dumnezeul de la Pucioasa”, singurul personaj ceresc care mai face politică în ceruri, căci restul s-au plictisit, se pare, renunţând să se mai implice fără succes în treburile interne ale pământenilor. Or, se ştie bine din  mesajele anterioare că favoritul “Dumnezeului de la Pucioasa” este Traian Băsescu şi partidul care l-a susţinut ca să ajungă preşedinte, adică PDL. Aşadar, opţiunea alegătorilor ar trebui să fie cât se poate de limpede: pedeliştii sunt “cei cu duhul cel bun”, cei care “vor destrăma ceaţa de pe faţa poporului român” şi “îl vor scoate din cumpănă”:

« Dar în ziua aceasta de cumpănă pentru soarta neamului român, cereţi voi de lângă Mine şi cu Mine, cereţi cu Mine la Tatăl şi la sfinţi şi la toate puterile cereşti să pună mijlocire şi duh din cer în inima şi în mintea fiilor acestui neam, ca să se îndrepte ei spre alegere bună după voia lui Dumnezeu pentru cârmuitorii care vor fi aleşi, căci neamul român e în vreme cu ceaţă, fiilor, şi îi trebuie insuflare din cer. Să cerem Tatălui duh din cer şi pentru cei din acest ţinut, ca să fie ales la cârmă cel cu duhul bun, căci este nevoie de bine, măi fiilor. Eu, Domnul, voiesc să se destrame ceaţa şi perdeaua ei cea trasă peste faţa neamului român, căci neamul român este în cumpănă, fiilor. » (citat din mesajul Mihaelei din 10 iunie 2012)

Adepţii pucioşi sunt invitaţi în mod explicit să meargă şi să voteze cu “cei care se vor alege”, iar apoi să vină înapoi şi să primească pe mai departe învăţături de la liderii lor:

« [...] Mergi, poporul Meu, şi spune-ţi şi tu cu ochii bine deschişi voinţa ta pentru cârmuitorii care se vor alege peste oameni în ziua aceasta, şi vino apoi la masa Mea şi la învăţătura Mea şi la slava Mea cu sfinţii Mei la masă cu tine, şi vom aşeza apoi în carte toată învăţătura cea din ziua aceasta. Pace ţie, fiule! » (citat din mesajul Mihaelei din 10 iunie 2012)

O doză de îndoială răzbate însă spre finalul mesajului liderilor pucioşi, probabil odată cu rezultatele tot mai pesimiste ale estimărilor de la exit-poll-uri. Se pare că minciunile adversarilor par a fi tot mai puternice şi mai eficiente decât rugăciunile fierbinţi ale pucioşilor către “Dumnezeul” lor cel neputincios, care le promite marea cu sarea. Căci una este să vrei, şi alta este să poţi. Dintr-o dată, “Dumnezeul” Pucioasei constată că ar dori să şi poată, ceea ce vrea El din toată inima să-i aducă poporului român:

«O, aş vrea să putem mai mult pentru neamul român cu cele de sus puteri cereşti, dar rătăcirea duhului acestui neam este mult sprijinită de duhul minciunii şi de toate cele ce se văd şi se fac de oameni. Trebuie multă stăruinţă, fiilor. Omul minciunii îşi face loc şi nu se ruşinează cu minciuna pe buze, căci înăuntrul lui stă dorul de sine, care-l călăuzeşte pe el spre nimic, şi sunt vânduţi duhului minciunii toţi oamenii şi nu-i poţi smulge pe ei spre duhul vieţii. » (citat din mesajul Mihaelei din 10 iunie 2012)
                                             
Din păcate, fotoliile de primari şi de consilieri locali n-au fost pentru cine s-a pregătit, ci pentru cine s-a nimerit. Cei simpatizaţi de către “Dumnezeul Pucioasei”, adică “aleşii care trebuiau să se aleagă”, au suferit eşecuri usturătoare pe mai toate fronturile, fiind aleşi “ceilalţi”, care “nu trebuiau să se aleagă”. “Minunea cea mare” de la “Noul Ierusalim”, prin care trebuia să biruiască “Dumnezeul” Pucioasei  pe “cei trădători şi apucători de bogăţii”, s-a dovedit a fi doar o promisiune deşartă, asemenea cu multe alte promisiuni electorale.
…………………
Anca Estera
16 iunie 2012
…………………

Comentarii

Postări populare